BORIS Petković, koji je u petak bio očevidac incidenta na uglu ulica Milana Uzelca i Sestara Milovanović u Zemunu, kada je muškarac I. B. (39) sa pitbulom napao i povredio ženu S. V. (58), koja je šetala labradora, navodi da se na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi samo nekoliko poslednjih sekundi incidenta.

Komentari (2)

Dejan

18.04.2022. 11:13

Nasilnika treba osuditi. Mada meni je ova zena i situacija dosta cudna, nosi elektro soker, kera bez povodca, nasilnikov ker je sve vreme na povodcu. Rekao bi je da je njeno neodgovorno ponasanje iniciralo incident sa psima. Za nasilnika nema opravdanja.

Aca

18.04.2022. 11:59

По закону сваки пас на улици,парку мора да буде на повоцу и да има корпу.То скоро нико не поштује.Ово се не би десило да је лабрадор био на повоцу јер је на неки начин изазивао пит була.Наравно да је насиље над женом за сваку осуду.Оно што мени смета је да се пси доводе у паркове и на остале јавне површине где се играју деца.Власници их ту доводе да изврше велику и малу нужду.Никада нисам видео да је неки власник почистио.Крајње је време да их комунална полиција доведе у ред.