„SVE BIH DAO DA SI TU“: Prvi put od nestanka Mateja Periša, njegov otac Nenad se bolnim rečima oglasio na društvenim mrežama

Novosti online

25. 03. 2022. u 16:39

NENAD Periš, koji se vratio u Split nakon što je mesecima boravio u Beogradu, prvi put se oglasio na mrežama od nestanka njegovog sina Mateja.

„СВЕ БИХ ДАО ДА СИ ТУ“: Први пут од нестанка Матеја Периша, његов отац Ненад се болним речима огласио на друштвеним мрежама

Foto: ATA images

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 31. decembra. prošle godine u Beogradu. Bio je sa društvom u noćnom klubu Gotik, a zatim je napustio klub iz za sada nepoznatih razloga. Periša su nadzorne kamere snimile narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag na šetalištu uz reku Savu, a potraga za mladićem i dalje traje.

Nenad Periš je objavio pesmu Olivera Dragojevića "Trag u beskraju", a posebno je izdvojio stihove "Sve bih dao da si tu".

- Morao sam se vratiti kući. Tu mi je familija, ćerke, morao sam da se vratim da bih pokušao da nastavim s onim životom koji je nekada vodio Nenad Periš. Samo, to više nikad neće biti isti Nenad Periš, to je neki drugi čovek. Moje srce je ostalo s mojim sinom, u Beogradu, u koji ću se vratiti kako bih nastavio tražiti moga Mateja – rekao je nedavno Nenad.

Kako je istakao, u kontaktu je sa srpskom policijom, koju je pohvalio da je posao obavila više nego profesionalno.

- Učinili su sve ne bi li pronašli Mateja, ali nažalost za sada nemamo nikakve nove informacije – dodao je Periš po povratku u Split.

BONUS VIDEO - Rekonstrukcija kretanja Mateje Periša u noći nestank

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu