PREDSEDNIK SE PROVOZAO BRZIM VOZOM: Kada sanjate i ciljeve postavljate visoko, i snovi se ostvaruju! (FOTO)

Novosti onlajn

17. 02. 2022. u 11:52

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je promotivnoj vožnji novog voza za velike brzine "Stadler KISS" na liniji Beograd-Petrovaradin.

ПРЕДСЕДНИК СЕ ПРОВОЗАО БРЗИМ ВОЗОМ: Када сањате и циљеве постављате високо, и снови се остварују! (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz brzog voza. 

- Kada sanjate i ciljeve postavljate visoko, kada radite vredno i marljivo, onda se i snovi ostvaruju. Zajedno možemo sve! - napisao je predsednik u opisu fotografije. 

Vučević: Za manje od 30 minuta od Beograda do Petrovaradina

ZA manje od 30 minuta spektakularne vožnje novim "Stadler Kiss" vozom sam u društvu predsednika Aleksandra Vučića i Gerharda Šredera, bivšeg kancelara SR Nemačke, "doleteo" od stanice "Beograd centar" do stanice "Petrovaradin", rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.


- Ova brza i udobna vožnja je dokaz koliko će ta linija značiti žiteljima dva najveća grada u Srbiji, samim tim i celoj zemlji. Grad Novi Sad je na stanici u Petrovaradinu izgradio nadsteršicu sa nazivom stanice, asfaltirao prilaznu ulicu počev od glavne ulice i sve prilazne pešačke staze, postavio jarbole sa zastavama, na kružnom toku ispred objekta postavio rasvetu, kompletan mobilijar u vidu klupi, korpi za smeće, žardinjera i stajališta za bickla, potom zastave na objektu, takođe Grad je brendirao objekat sa piktogramima, postavio led pano sa oznakom za brzi kolovoz, kompletan prostor ozelenio i zasadio ukrasno šiblje i stabla. U toku su i obimni radovi na rekonstrukciji i ulepšavanju novosadske stare dame - Glavne železničke stanice na Bulevaru Jaše Tomića, koja će u potpuno novom i savremenom ruhu uskoro dočekati prvi brzi voz. Sugrađani, za manje od mesec dana ono što je delovalo nemoguće će postati stvarnost, malo je reći da sam oduševljen doživljenim - kazao je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024