PETKOVIĆ: Jasno je da je za Kurtija, Ponoša i Đilasa Aleksandar Vučić najveća smetnja i problem

Novosti online

17. 02. 2022. u 10:48

NA dan kada je takozvano Kosovo, nasilno, protivpravno i suprotno međunarodnom pravu proglasilo jednostranu secesiju, Đilas i njegov kandidat Ponoš stali su preko svog tabloida "Danas" u direktnu odbranu Aljbina Kurtija i samoproglašene kosovske nezavisnosti, saopštio je član Predsedništva SNS-a Petar Petković.

ПЕТКОВИЋ: Јасно је да је за Куртија, Поноша и Ђиласа Александар Вучић највећа сметња и проблем

Petar Petković

- U glavnom tekstu povodom 17. februara kroz usta nekakvog kosovskog analitičara, Đilas i Ponoš hvale Aljbina Kurtija kao "najprogresivnijeg političara na tlu moderne Evrope", kod koga su manjinska prava Srba najzaštićenija, dok je Aleksandar Vučić ocrnjen na sve moguće načine. Sada je jasno zašto je Ponoš rado viđen gost kod Aljbina Kurtija i zbog čega tokom svoje ekskurzije na KiM nije smeo da pomene ni 150 napada na Srbe, metak u Srećka Sofronijevića, prebijanje Nikole Perića ni Ranka Bacića, zbog čega nije osudio ni jedan jedini napad na Srbe u pokrajini - naveo je Petković.

- Jasno je da je za Kurtija, Ponoša i Đilasa Aleksandar Vučić najveća smetnja i problem, jer se bori da rešava probleme Srba na KiM, jer se bori da sačuva mir i stabilnost, jer ulaže milione u srpske sredine na Kosovu i Metohiji, jer uživa podršku 99 odsto Srba u našoj južnoj pokrajini i jer je najveća brana nezavisnosti takozvanog Kosova.

- Zato nema sumnje da će napadi na predsednika Vučića iz svih centara moći biti još snažniji i prljaviji tokom predstojeće kampanje, udruženi i iz Prištine i opozicionih krugova u Beogradu, ali će zato i odgovor građana Srbije biti još snažnija podrška predsedniku Vučiću - saopštio je Petar Petković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!