SARADNJA DVE POLICIJE: Hrvatski policajci ponovo u Beogradu zbog nestanka Mateja Periša

GENERALNI direktor hrvatske policije Nikola Milina najavio je da će hrvatski policajci, u vezi sa slučajem nestanka Mateja Periša, ponovo otići u Beograd.

САРАДЊА ДВЕ ПОЛИЦИЈЕ: Хрватски полицајци поново у Београду због нестанка Матеја Периша

Foto: Arhiva Novosti/MUP Hrvatske

- Razmenjujemo informacije i kolege će sigurno još jedanput u Srbiju - kaže Milina.

Hrvatska policija prikuplja sve relevantne informacije i proverava ih, i u stalnom je kontaktu sa kolegama iz Srbije.

Milina nije saopštio detalje da li napreduje istraga, kao ni šta su pokazala dodatna ispitivanja prijatelja nestalog mladića, koji su s njim iz Splita otišli na proslavu Nove godine u Beograd.

Matej Periš iz Splita, podsetimo, nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra. Iz potpuno nepoznatih razloga Periš je oko 1.20 posle ponoći istrčao iz kluba "Gotik" u kojem je bio sa društvom i od tada mu se izgubio svaki trag.

BONUS VIDEO: 

Nastavljena potraga u reci Sava za nestalim Matejom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima