"LAKU NOĆ, DUŠO": Reči kojima se doktorka Ana oprostila od ćerke slamaju srca

M.Marković

19. 01. 2022. u 09:42

DOKTORKA Ana Čoporda, anesteziolog Kliničko-bolničkog centra "Zvezdara" u Beogradu, preminula je od korone na svoj 41. rođendan.

ЛАКУ НОЋ, ДУШО: Речи којима се докторка Ана опростила од ћерке сламају срца

Foto: Facebook

Na svet je, pre četiri godine, donela devojčicu, iz trećeg pokušaja vantelesne oplodnje, kada joj je život bio ugrožen. Bila je na aparatima za hemodijalizu. I tada je vest potresla Srbiju. Objavljeno je da je jedna žena svoj život podredila - novom. Životu svog deteta.

Curici je Ana darovala ime - Noe. Ime iz Biblije. Kao priča o potopu i barci koja spasava. Ime koje ostaje i postoji u čvrstom karakteru.

Poslednje reči koje je majka uputila ćerki slamaju srca.

- Laku noć, dušo, majka te miluje večnom ljubavlju - tako su se njih dve poslednji put pozdravile. Ana je otišla na posao. I, nije se vratila. Korona ih je zauvek razdvojila.

Požrtvovana

OD doktorke Ane Čoporde, koja je prekjuče podlegla kovidu 19, oprostile su se i kolege iz KBC "Zvezdara". U saopštenju na sajtu ove ustanove rečeno je da je dr Ana bila veliki borac i požrtvovan kolega.

- Svi koji su imali privilegiju da sarađuju sa njom sećaće je se kao dobrog saradnika i čoveka koji je bio spreman da pomogne i pacijentima i kolegama. Sa zdravstvenim problemima koje je imala suočavala se hrabro i beskompromisno. Nenadoknadiv je gubitak za kolektiv KBC "Zvezdara", dr Ana nas je prerano napustila, ali je ostavila veliki trag u našem kolektivu, gde će je svi pamtiti po harizmi, želji za životom i predanom radu u našoj ustanovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)