ŽRTVA NASILjA NA ZVEZDARI: Kako je izgledala policijska istraga i sta je žrtva izjavila u policiji

Novosti onlajn

27. 12. 2021. u 21:20

KAKO "Novosti" saznaju, L. C. je ispričala policijskim službenicima da je sa sada bivšim dečkom živela do oktobra ove godine, kada su se razišli.

ŽRTVA NASILjA NA ZVEZDARI: Kako je izgledala policijska istraga i sta je žrtva izjavila u policiji

Lj.P.

Izjavila je da su u periodu dok su živeli zajedno trpela nasilje od tog dečka ali da to nikada nije prijavljivala policiji niti išla kod lekara.

Kako navodi izvor Novosti, L. C. je izjavila da je ona zadovoljna postupanjem policijskih službenika i savetima koje su joj dali.

Sestra je bez njenog znanja svoju verziju priče objavila na društvenim mrežama.

Podsetimo, Nina Stojaković, verenica predsednika Pokreta slobodnih građana Pavla Grbovića i politička aktivistkinja, na svom Tviter nalogu podelila je šta se navodno dogodilo njenoj rođenoj sestri, tvrdeći da je navodno trpela užasno nasilje od strane doskorašnjeg dečka sa kojim je raskinula pre mesec i po dana. Više o tome čitajte klikom ovde.

Nakon toga Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se povodom optužbi vezanih za slučaj nasilja za koje je Beograđanka L. C. optužila bivšeg emotivnog partnera. U saopštenju MUP se ističe, a povodom objava na pojedinim društvenim mrežama i u medijima, da su policijski službenici PS Zvezdara u skladu sa Zakonom obavili razgovor sa L. C, upoznali je sa njenim pravima i uputili je na način na koji može da podnese prijavu protiv bivšeg emotivnog partnera. Više o tome čitajte klikom ovde.

BONUS VIDEO: 

Tamara Bakić: Manekenka koja je obeležila jednu eru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega