"SAD STE ŠOKIRANI? BOŽE, ŠTA JOJ BI" Nakon smrti Kike Đukić srpski tiktoker objavio surovu poruku (FOTO)

Novosti online

09. 12. 2021. u 15:02

NAKON vesti da je jutjuberka Kristina Kika Đukić preminula, navodno oduzevši sebi život, oglasio se tiktoker Luka Krivokapić koji je ukazao na licemerje mnogih koji sada žale za njom.

САД СТЕ ШОКИРАНИ? БОЖЕ, ШТА ЈОЈ БИ Након смрти Кике Ђукић српски тиктокер објавио сурову поруку (ФОТО)

Foto: Youtube/Kika

- Mhm, šokirani ste? Uh, katastrofa! Pa otkud to? Bože, šta joj bi! Bilo bi super kad biste bili tako šokirani i komentarima koje svi dobijamo, a koje je ona poslednje 3 godine dobijala svakodnevno - "umri", "Dabogda poginula", "želim ti sve najgore", "razboli se", i tako dalje - napisao je Luka.

- Pa ona drama sa Baka Prasetom, gde ste joj se use**vali u život zajedno sa njim. Ne znate za granicu, de*ili mali i veliki. Tastatura je, nažalost, omogućila svakom imbecilu da ostavi komentar i pljune na nekoga. Svi mi dobijamo svakakve komentare, uglavnom "oguglamo" na sve to. Međutim, želeli to da priznamo ili ne, dođe momenat kada se nakupe sva ta s*anja koja istipkate, izgovorite, snimite - nastavio je on.

- Jezivo je šta ste sve u stanju da napišete. I sad, kad je devojka poklekla svim uvredama, psovkama, napadima, omalovažavanjima... Sad je šok, sad je divna, sad je lepa, sad je jadna, sad je anđeo... Mrš bre - zaključio je Krivokapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SAZNAJEMO! Vest koju je Vučić zaboravio da saopšti: 100.000 ljudi koji su dobili vaučere od 5.000, dobiće još 10.000 dinara