SNEG NAPRAVIO PROBLEME: Kolaps na Zlatiboru, mećava u Novoj Varoši (VIDEO)

Tanjug

30. 11. 2021. u 07:22

SNEG je izazvao probleme u saobraćaju na Zlatiboru, gde je palo oko 20 centimetara snega.

СНЕГ НАПРАВИО ПРОБЛЕМЕ: Колапс на Златибору, мећава у Новој Вароши (ВИДЕО)

Foto: Depositphotos

Snežni pokrivač formiran je i na drugim planinama - Tari, Debelom brdu, Kadinjači, Staroj planini.

Saobraćaj u Srbiji odvija se uz mestimično mokre kolovoze koji su zaleđeni na pojedinim mestima, dok je na planinama otežan zbog snega, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na putevima u jugozapadnim i zapadnim krajevima Srbije, posebno u planinskim predelima, saobraćaj je usporen i otežan zbog snega i na tim deonicama je obavezna upotreba zimskih guma, a ponegde i lanaca. Posebna pažnja neophodna je na putnim pravcima na kojima su zbog radova uvedene izmene u režimu saobraćaja.

Zadržavanja nema na naplatnim rampama i na graničnim prelazima za putnička vozila, ali ih ima na teretnim terminalima. Kamioni na prelazu Šid, na izlazu iz zemlje, čekaju četiri sata, na Horgošu i Kelebiji po tri sata, a na Batrovcima sat vremena. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas