Kamera kojom ćete zabeležiti sve značajne trenutke

Promo

16. 11. 2021. u 17:00

Novi Huawei nova 9 je krajem prošlog meseca predstavljen u Beču, a od 8. novembra je počela i njegova prodaja kod nas.

Камера којом ћете забележити све значајне тренутке

Foto: Huavei

Već prve fotografije ovog uređaja otkrile su jednu izuzetnu karakteristiku – dizajn kamera smeštenih u Space Orbit Ring. Ovo dizajnersko rešenje telefon je učinilo upečatljivim, a pravi utisak o kameri stekli smo kada smo ih detaljnije upoznali.

Fotografišite i danju i noću

Huawei nova 9 nasleđuje algoritme fotografije od premium klase Huawei pametnih telefona. Reč je o Ultra Vision kamerama, gde se izdvaja zadnja RYYB Ultra Vision kamera sa izrazito krupnim sočivom od zavidnih 50 MP. Senzor od 1 / 1,56 inča osigurava visoku osetljivost na svetlo, što doprinosi vrhunskom kvalitetu fotografija neovisno od doba dana.

Pored glavne kamere, tu su još tri dodatne. Sočivo sa širokim uglom, sa rezolucijom od 8 MP, kao i dve kamere od 2 MP za dubinu polja i slikanje iz neposredne blizine. Posebno je zanimljiva prednja, tzv. selfi kamera. Opremljena je sa 32 MP, a pored fotografija pravi i 4K video zapise, što je posebna povlastica za sve one koji provode dosta vremena na društvenim mrežama ili prave vlogove.

Sistem kamera kod Huawei nova 9 raspolažu nizom tehničkih pogodnosti koje kombinuju visoki kvalitet i dobru zabavu. Pre svega, vrhunska rezolucija je zagarantovana, bilo da slikate noću ili u uslovima smanjene vidljivosti. Jedinstveni algoritam za Super Night Selfie i Night Portrait Mode besprekorno obavlja posao, pa vaše noćne fotografije konačno mogu biti reprezentativne. Situacija je identična i sa noćnim video zapisima, zahvaljujući Extreme Night Shoot i Night Selfie Video funkcijama. Jednostavno, sa novim Huawei nova 9 telefonom prepreke za profi fotke i snimke više ne postoje.

Za još dublji doživljaj tu su i dodatne opcije za simultano snimanje prednjom i zadnjom kamerom, slika u slici, Slow-motion i Time-lapse video zapisi, a AIS tehnologija stabilizacije videa na prednjoj i zadnjoj kameri eliminiše efekat drhtavih ruku. Drugim rečima, Huawei nova 9 je idealan telefon za TikTok i Instagram Reels snimke na kojima će vam mnogi pozavideti.

Sklad dizajna i performansi

Pored fenomenalne kamere koja pravi izuzetne fotografije, telefon privlači svojim unikatnim i elegantnim izgledom. Huawei nova 9 se ističe bojama i teksturama napravljenim inovativnim proizvodnim procesima. Rezultat je model u zvezdano plavoj boji koju kompanija naziva Starry Blue. Kombinacija plavih i ljubičastih nijansi odaje nagoveštaj misterioznosti, a pod jakim osvetljenjem ceo uređaj menja nijanse i presijava se. Huawei nova 9 dostupan je i u elegantnoj crnoj.

Osim toga, 6,57-inčni Huawei nova 9 ima ekran koji može prikazati do 1,07 milijardi boja, podržava do 120 Hz osvežavanje ekrana, brzinu dodira od 300 Hz i raspon boja P3 za stvaranje fotografija ispunjenih detaljima. Huawei nova 9 pruža osećaj brzog, glatkog i moćnog telefona, uz izvrsno iskustvo korisnika, u svakodnevnim radnjima, tako i tokom zabave, zahvaljujući mobilnom procesoru Snapdragon 778G 4G, dopunjenoj naprednim Huawei rešenjem za hlađenje i tehnologijom veštačke inteligencije.

Njegova baterija prati vaš tempo života, a potrebno je svega 38 minuta da baterija bude 100% puna, što je karakteristika koja će obradovati baš svakog korisnika.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)