UPOZORENJE ZA VOZAČE: Radovi na auto-putu zatvorena petlja Mali Požarevac, na naplatu putarine na Umčarima se čeka 15 minuta

Tanjug

01. 11. 2021. u 19:18

NA naplatnoj stanici Umčari, iz pravca Beograda vozila na naplatu putarine čekaju 15 minuta, saopštili su Putevi Srbije, dok na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Радови на ауто-путу затворена петља Мали Пожаревац, на наплату путарине на Умчарима се чека 15 минута

Foto: I. Marinković

Na deonici petlja Mali Požarevac danas i sutra od 6 do 19 časova biće zatvoreno iskljjučenje iz Niša za Mladenovac i uključenje iz Mladenovca za Beograd.

Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Mladenovca ka Beogradu je put Vlaško polje - Sopot - Avala i petlja Mali Požarevac - Umčari - Beograd.

Alternativni put za vozila koja se kreću iz pravca Niša ka Mladenovcu je Niš - petlja Vrčin - petlja M.Požarevac - Mladenovac.

Na deonici Preljina - Mrčajevci od danas do kraja meseca od 8 do 17 časova odvijaće se radovi na frezovanju i mašinskom presvlačenju kolovoza. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće ručno regulisan.

Na deonici Slovac-Lajkovac do 10. janjuara 2022. planirani su radovi na pojačanom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)