SPRPSKA MISICA POKAZALA SIMBOL VELIKE ALBANIJE: Zgrozila javnost, pa povukla drastičan potez! (FOTO)

Novosti online

27. 10. 2021. u 22:07

VELIKU pometnju na društvenim mrežama izazvala je fotografija srpske misice Valentine Petrović na kojoj pozira sa koleginicama, između ostalih i sa misicom Albanije, dok rukama pokazuju znak dvoglavog orla, što je simbol takozvane "velike Albanije".

СПРПСКА МИСИЦА ПОКАЗАЛА СИМБОЛ ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ: Згрозила јавност, па повукла драстичан потез! (ФОТО)

Foto: Instagram/bunt.svesrbija

- U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvana da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i one su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku. Ja volim i bodrim svoju državu - navela je Petrovićeva ranije povodom situacije u kojoj se našla.

Foto: Instagram printscreen

 

Ona se sad odlučila na novi, drastični potez, te je svoj profil na Instagramu, koji je aktivno koristila u svrhu svoje promocije jednostavno obrisala.

Po svemu sudeći, haos koji je nastao nakon pomenutih njenih postupaka bio joj je preko glave, pa je odlučila da se skloni makar sa društvenih mreža.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - Kako su poznati blatili Srbiju, a od nje žive?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)