UZMI RAČUN I POBEDI: Prvi put nisam gledala izvlačenje, kroz glavu mi je prošlo – meni je oktobar srećan mesec

Novosti online

09. 10. 2021. u 21:52

STANICA Smiljković iz Sremčice, dobitnica stana u igri "Uzmi račun i pobedi 2021", kaže da prvi put nije gledala izvlačenje i da su svi ukućani donosili po neki račun, a najviše su skupili ona i suprug.

УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Први пут нисам гледала извлачење, кроз главу ми је прошло – мени је октобар срећан месец

Foto: Printskrin

U četvrtom jesenjem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dvoiposoban stan u naselju Zemunske kapije dobila je Stanica Smiljković iz Sremčice.

U domu Smiljkovića raduje se dobitnica, a u radosti prednjači unučad.

Stanica kaže da prvi put nije gledala izvlačenje, jer je obavljala poslove u kuhinji.

- Prvi put nisam gledala, ne znam šta mi je bilo. Rekla sam suprugu - večeras nemoj da zaboraviš da gledamo - priča Smiljkovićeva.

- Bila mi je neka mučnina i onako mi je kroz glavu prošlo - meni je oktobar mesec srećan, možda ću imati sreću da me izvuku za stan. Samo mi je prošlo kroz glavu - kaže Stanica.

Iako su joj, dodaje, svi ukućani donosili po neki račun, najviše su skupili ona i suprug, uglavnom kada idu u prodavnicu.

Ima dve ćerke i sedmoro unučića, i kaže da će se dve sestre dogovoriti ko će u stan.

- Kako se one dogovore, ja se tako slažem - ističe Smiljkovićeva.

U izvlačenju je dodeljeno i pet automobila "fijat 500L", koji idu u Trgvište, Bečej, Zaječar, Paraćin i Beograd. U konkurenciji je bilo gotovo 11 miliona koverata sa fiskalnim računima.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja