OGLASILA SE MAJKA NESTALOG DEČAKA: "Saznali smo da su tog dana od 13 do 16 sati bili u igraonici i od tada mu se gubi svaki trag" (FOTO)

Novosti online

11. 08. 2021. u 17:14

JULIJANA Stanković ispričala je da je njen sin David D. (14) nestao 9. avgusta sa još dva prijatelja na Čukaričkoj padini u Beogradu.

ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА НЕСТАЛОГ ДЕЧАКА: Сазнали смо да су тог дана од 13 до 16 сати били у играоници и од тада му се губи сваки траг (ФОТО)

Foto: Facebook

Julijana Stanković ispričala je da je njen sin David D. (14) nestao 9. avgusta sa još dva prijatelja na Čukaričkoj padini u Beogradu.

Prema njenim rečima, sin je tog dana napustio kuću i otišao da se prošeta.

- Ništa nije slutilo da će nestati. Otišao je tog dana oko 12 sati, da se druži sa prijateljima. Međutim, da se nešto čudno dešava shvatili smo kada ga tog dana nije bilo do 20 sati uveče. Tada smo krenuli u potragu za njim - kaže nesrećna majka i nastavlja:

- Pošto ga nismo našli, sutradan smo otišli u policiju i prijavili slučaj. Međutim, tada nas je policija savetovala da sačekamo još malo i mi smo to i učinili. Nakon što ga ni drugog dana nije bilo, opet smo otišli u policiju. Tada je slučaj prijavljen - Neutešna majka moli sve koji su videli njenog sina da joj pomognu.

- Saznali smo da su tog dana od 13 sati do 16 sati bili u nekoj igraonici i od tada mu se gubi svaki trag. Nema ne njega, ni njegova dva prijatelja - kaže Julijana.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

PACIJENTE NE MRDAMO NIGDE: Doktor Savić se oglasio nakon dojava o bombi u Dragiši Mišoviću