GDE je pravda za smrt naših najmilijih, naše braće, sinova i kćeri, očeva, majki i sestara?

Memorijalni centar

11.07.2021. 14:36

Sagraditi pod hitno grandiozan Memorijalni centar svih pobijenih,zaklanih,spaljenih ,masakriranih Srba zena i djece na Drinskom podrucju.

CCCC

11.07.2021. 15:46

Dzaba svde dok necuje svet! Lobiranje nam je slab! Sto se ne okupe nasi ako svi u potocari? Sto se ne organizjete....da dolazimo svih strana???? Imamo 20 Srebrenica nad Srbima a Srbi sede kuci!

Dragan R

11.07.2021. 16:50

Umesto što milione evra godišnje dajemo izdajničkim NVO organizacijama da pljuju po našoj zemlji i trange-frange firmama za izmišljene i nakaradne projekte sav taj novac preusmeriti u jedno temeljno i dokumentovano istraživanje naših stradanja od prvog svetskog rata na ovamo i promovisanje istine. Ako se hoće, može se saznati ime i prezime gotovo svakog nevino stradalog pripadnika našeg naroda i zlikovaca koji su ih ubili. Ako se hoće može se saznati ko je zaista i zašto ubijao muslimane u Srebrenici Jula 1995, koliko njih je zaista ubijeno i ko su zaista sahranjeni u Potočarima. To nije posao od par meseci ili godinu dve. To je dugoročan posao koji se radi godinama, možda i decenijama (pogledajte primer Izraela i njihove posvećenosti razotkrivanju holokausta). I to je posao koji ne sme da trpi zbog navodno dobrih odnosa sa bilo kim. Nema i nikada neće biti nikakvih, a kamo li dobrih, odnosa sa ološem koji svake godine divljački promoviše besprizorne laži i nesmanjenom žestinom pljuje po svemu srpskom. Nema ni oprosta a kamo li pomirenja sa onim ko se ne pokaje i ne prizna svoja nedela i svoj deo krivice.

Mija

11.07.2021. 17:11

Slušajući te nazovi humaniste kako se broj žrtava Srebrenice relativizira u Srbiji i RS. Dođe čovjeku da pomisli kako je samo na Srbe otvoren lov još od 1914. do danas. Pa broj ubijenih Srba po ustaškim i Njemačkim logorima pa i za 2 SRata se već više od 100 godina relativizira ka da su pokusni kunići. Jadni ste gospodo i očajno krvožedni!!!