KVALITET I UMERENOST SU DANAS SVETSKI TRENDOVI: Druženje i razgovor sa svetskim stručnjacima iz oblasti estetske medicine

Dušan Cakić

13. 05. 2023. u 17:10

Dr. Raj Acquilla, iz Velike Britanije, Dr. Jani van Loghem iz Holandije, Dr Mladen Duduković iz Hrvatske i naša dr Gorana Bijelić, sosnivač SESIAM-a, Udruženja interdisciplinarne estetske i antiejdzing medicine Srbije – svi stručnjaci u oblasti estetske medicine, danas su na velikom Masterclassu koji organizuje Medis Aesthetics Academy govorili o tome šta je zapravo „fabrika mladosti“.

KVALITET I UMERENOST SU DANAS SVETSKI TRENDOVI: Druženje i razgovor sa svetskim stručnjacima iz oblasti estetske medicine

Foto: Novosti

U okviru Masterclass-a koji organizuje Medis Aesthetics generalni zastupnik dermalnih filera za kompaniju Merz Aesthetics, bili su prestavljeni Belotero i Radiesse dermalni fileri. Na Masterclass - u su prisustvovali predstavnici medija i učestvovali reko 200 lekara iz Srbije, regiona i Evrope. Cilj je bio je edukacija lekara, naglašavanje prioriteta – a to je sigurnost proizvoda i sigurnost aplikacije.

Foto: Medis Aesthetics Academy

Neke od tema bile su su: nove tehnike, metode, aplikacije, pristup pacijentu, svetski trendovi u medicini i estetici, ali i svetski trendovi u poimanju lepote i lepoga – skin quality i umerenost. Događaj je bio podeljen u dva dela: teorijski s predavanjima i praktični gde su lekari uživo aplicirati, tj. prikazavali svoju tehniku i prednosti svakog pojedinog proizvoda iz kolekcije na pravim pacijentima.

Foto: Novosti

Kako da budemo sigurni da smo odabrali kvalitetne i proverene dermalne filere za lice, jer samo takvi mogu da daju željeni efekat, bez rizika i neželjenih posledica? Kako da budemo sigurni da su fileri testirani, odobreni i da ih aplicira zaista stručnjak koji je za to obučen? Kako da znamo da ćemo i posle tretmana i dalje zadržati prirodan izgled, da su to metode koje prate jedini pravilan trend u poimanju estetske medicine, a to su kvalitet i umerenost? Koji to filer sertifikovani stručnjaci zovu „fabrikom mladosti“ jer čini da naš organizam podstaknut ovim filerom počinje da stvara mrežu vlastitog kolagena u koži? Na sva ova i mnoga druga pitanja, u vezi sa dermalnim filerima, dali su svoje odgovore.

Foto: Novosti

Sve o bezbednosti, kvalitetu i svetskim trendovima kada je reč o estetskoj medicini govorila je i naša naša dr Gorana Bijelić.

Foto: Novosti

Gorana je regionalni trener za Merz Aesthetics. Suosnivač i predsednica SESIAM-a, Udruženja interdisciplinarne estetske i antiejdzing medicine Srbije. Sjajan je poznavalac svih neinvazivnih i invazivnih metoda podmlađivanja, a najveća su joj strast upravo dermalni fileri. Na ovom polju jedan je od najvećih eksperata u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NOVA CENA HLEBA OD PETKA: Biće još jeftiniji - evo koliko će koštati Sava