NEBOJŠA MEDOJEVIĆ O ŠVERCU CIGARETA: Iz Luke bar izašlo 50 šlepera, nismo se borili da bi ova vlast radila isto kao i braća Đukanović

Novosti online

19. 05. 2021. u 20:38

PREDSEDNIK Pokreta za promene Nebojša Medojević je na sednici Skupštine rekao da je prošlog vikenda ponovo pokrenut posao sa tranzitom cigareta preko Luke Bar, iz koje je, kako ističe, izašlo 50 šlepera.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ О ШВЕРЦУ ЦИГАРЕТА: Из Луке бар изашло 50 шлепера, нисмо се борили да би ова власт радила исто као и браћа Ђукановић

Foto PZP

- To je isto što se radilo i za vreme bivšeg režima - kazao je Nebojša Medojević.

On je istakao da nije moguće da za to nisu znali, kao i dali odobrenje premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić, šef ANB-a Dejan Vukšić, ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

- Spajić nije formacijski uključen, ali ima svoje obaveze - kazao je Medojević.

On je najavio da će uputio inicijativu Odboru za bezbednost i odbranu da se sasluša direktor ANB-a, ističući da su u tu akciju uključena i dva tajkuna, od kojih je jedan, kako tvrdi, blizak Krivokapiću.

On je kazao da se nada da to DF neće tolerisati.

- Nismo se borili da bi ova vlast radila isto kao i braća Đukanović (Milo Đukanović i Aco Đukanović) - istakao je Medojević.

On je reagovao i na to što od Vlade nije dobio informaciju o stanju tržišta cigareta, ističući da je to od prethodnih Vlada dobijao.

- Sumnjam da je postojala politička instrukcija ministra da ne dozvoli te informacije - kazao je Medojević.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)