AKCIJA „KVART“ U NIKŠIĆU: Uhapšene četiri osobe, zaplenjen heroin

M. S.

10. 05. 2021. u 14:29

POLICIJA je u ponedeljak lišila slobode B.A. (25), N.V. (35), V.B. (44) i Z.G. (53), svi iz Nikšića zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

АКЦИЈА „КВАРТ“ У НИКШИЋУ: Ухапшене четири особе, заплењен хероин

Foto: Policija

Tako su službenici Jedinice za borbu protiv droge Centra bezbednosti Nikšić realizovali šestomesečnu aktivnost kodnog naziva „Kvart" koja je spovođena u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje heroina ne teritoriji Nikšića.

-Ukupno je u akciji pronađeno 35 pvc pakovanja heroina zbog kojih sedam osoba odgovara prekršajno, a četiri lica krivično. Jutros je policija u pretresu kod osumnjičenih lica pronašla 24 pakovanja sa sadržajem heroina. Sumnja se da je navedena droga bila namenjena daljem uličnom prometu. Tokom sprovođenja navedenih aktivnosti, policijski službenici su zaplenili i 11 pvc pakovanja sa sadržajem heroina zbog kojih je sedam osoba odgovaralo po prekršajima. Aktivnost je spovedena po nalogu i u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici - saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati