I ODBORNIK DPS-a VREĐAO SUPRUGU SVEŠTENIKA? U incidentu u Kotoru učestvovale najmanje četiri osobe

Novosti online

03. 05. 2021. u 21:20

NAJMANjE četiri osobe u noći između 2. i 3. maja vređale su suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića, nakon što ih je upozorila na nedolično ponašanje.

И ОДБОРНИК ДПС-а ВРЕЂАО СУПРУГУ СВЕШТЕНИКА? У инциденту у Котору учествовале најмање четири особе

Foto: Printskrin

Iz Uprave policije Vijestima su nezvanično kazali da su uspeli da identifikuju tri osobe, od kojih su uzeli izjavu.

Nisu potvrdili ni demantovali informacije Vijesti - da je među izgrednicima bio i odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) i vaterpolista Primorca Danilo Adžić.

Jedan od sagovornika Vijesti, tvrdi da su u društvu sa njim bili Miloš Banićević bivši fudbaler Bokelja i Danijel Krivokapić karatista.

Navodno, ti Kotorani vršili su nuždu (urinirali) na ulaznim vratima crkve Svetog Nikole u Starom gradu, a kada ih je supruga kotorskog paroha, sa prozora obližnjeg parohijskog doma, kritikovala zbog toga, počeli su da je vređaju i na nacionalnoj osnovi.

Vijestima je iz policije saopšteno da je patrola na lice mesta upućena odmah nakon prijave.

- Odmah je na lice mesta upućena patrola koja je u blizini... Ispred kafe bara 'Karampana' primetili su nekoliko lica, da bi se ta grupa udaljila trčećim korakom kada su opazili policajce... Nakon obavljenog razgovora sa I. K. i predočenog snimka sa lica mesta, operativnim radom došlo se do podatka da su na trgu bila prisutna četiri lica. Tri lica su obezbijeđena i od njih su prikupljena obavještenja”, kazali su iz UP.

Objašnjavaju da je o događaju obavešten i dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru.

- Koji je saopštio da će se izjasniti o kvalifikaciji dela nakon prikupljenih obaveštenja, snimaka sa nadzornih kamera i drugih dokaza. Rad policije na utvrđivanju svih činjenica i identifikovanju lica, kao i njihove pojedinačne odgovornosti u ovom događaju je u toku - rekli su iz Uprave policije.

Izvor Vijesti tvrdi da su Adžić, Banićević i Krivokapić noć proveli u pritvorskim prostorijama.

(Vijesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije