UMETNICA i dizajnerka ženskih torbi Mirjana Deletić postavljena je 1. aprila za specijalnog izaslanika Crne Gore pri Evropskoj uniji sa sedištem u Briselu!

Komentari (3)

Srđan

24.04.2021. 01:43

Ja mislim da svaka država ima onakve diplomate kakva je i ona sama. Činjenica da dotična gospođa nema kvalifikacije nikakve a ni znanja da bi bila diplomata, u Crnoj Gori naravno nije nikakva prepreka da bi ona i bila diplomata. Tu je bolja plata, i - to je to. Mislim da Crna Gora šalje najbolje od najboljeg što ima u diplomatiju, a druga je stvar što je to najbolje od najboljeg na - izuzetno niskom, praktično najnižem mogućem nivou, u svakom pogledu.

stojan

24.04.2021. 14:18

Alal vjera zemljaci! Dje je nas Njegos sada , da se posramoti ove smijesne rabote. Pukla Crna Gora nacisto! A ako ce ova faca predstavljat narod vanka, onda je sve receno.

dragan

24.04.2021. 15:00

Da preskocim sve one "kvalitete" doticne .... Kaze ima limitirano (valjda ograniceno) znanje francuskog jezika... Gospodjice francuski je jezik diplomatije sto podrazumeva odlicno vladanje da bi mogli komunicirati Ali za drzavu koju predstavljate vas nivo je odlican Boze pomozi