PUŠTANJE "KAVČANA" DOKAZ KOLIKO JE DF U PRAVU: Andrija Mandić povodom odluke Višeg suda u Podgorici

M. S.

23. 04. 2021. u 17:49

PUŠTANJE na slobodu članova Kavačkog klana je još jedan dokaz koliko je DF bio u pravu kada je predložio izmene tužilačkih zakona.

ПУШТАЊЕ КАВЧАНА ДОКАЗ КОЛИКО ЈЕ ДФ У ПРАВУ: Андрија Мандић поводом одлуке Вишег суда у Подгорици

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Demontaža DPS sistema i njegovog partijskog pravosuđa nema alternativu. Za tako nešto je potrebno samo hrabrosti i odgovornosti za vršenje vlasti. 

Ovo je na svom Tviter nalogu ibjavio lider Demokratskog fronta Andrija Mandić, povodom idluke Višeg suda u Podgorici da ne odredi pritvor pripadnicima "kavačkig klana".

- U borbi protiv organizovanog kriminala, ništa nam nisu pomogle nedavne negativne ocene tužilačkih zakona od strane Venecijanske komisije. Izgleda da je ovde najnaivniji ispao izvesni Radoje Zvicer koga je njegov izvor iz vlasti toliko obmanuo da je bez ikakve potrebe pobegao iz Crne Gore - konstatovao je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

FRANKAKREDIT

25.04.2021. 18:53

Pozdrav svima vama, molim vas, ne ako vaša banka odbije dati zajam ovdje je sjajan ideal za vas, želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedočenju. Zajam sam dobio 1. siječnja 2021. preko gospođe Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65 000 eura i bio sam sretan. Ako vam treba zajam za vaš najbolji interes, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki e-poštom: {vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com} (WhatsApp: +16014560144)