MEDOJEVIĆ NAZVAO MILA VELEIZDAJNIKOM: Svaki njegov posao je raj za njega i pakao za Crnu Goru

Novosti online

21. 04. 2021. u 18:56

PREDSEDNIK Pokreta za promene i jedna od lidera DF Nebojša Medojević tvrdi da je kineska ponuda za gradnju prve deonice autoputa od 500 miliona evra bila najbolja, ali za Mila Đukanovića lično.

МЕДОЈЕВИЋ НАЗВАО МИЛА ВЕЛЕИЗДАЈНИКОМ: Сваки његов посао је рај за њега и пакао за Црну Гору

Foto DF

- Saglasan. Kineska ponuda je bila najbolja. Ali za Đukanovića lično. 500 miliona evra naduvana vrednost, privilegovan položaj režimske firme BEMAKS, nekontrolisana eksploatacija kamena i šljunka, uvoz bez carina. Raj za pranje novca od droge i cigareta. Svaki njegov posao je raj za njega i pakao za Crnu Goru. Veleizdajnik.

Zato DPS treba zabraniti kao političko krilo mafije, sve funkcionere pohapsiti, oduzeti im pasoše i svu imovinu u zemlji i inostranstvu privremeno zamrznuti do okončanja sudskih procesa - napisao je Medojević.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (1)

Dr Belegija

21.04.2021. 19:59

Prije ili kasnije..desice se da narod uzme stvari u svoje ruke..i to svi..bili lijevo ili desno..Eskobar pokusava da zavadi i podjeli narod i da mu baci prasinu u oci..Izmislio je (toboze) "realnu opasnost" od "Velike Srbije" nebili na sve moguce nacin spasio svoje privilegije..i ogromno bogatstvo steceno na njemu znan "nacin"..Predpostavljam da gradani Crne Gore nece moci do dobrog dijela pokradenog..jer je ono iznjeto..i ukoliko Dukanovic uspije pobjeci nekaznjen imace za luksuzan zivot na najskupljim destinacijama..