KRIVOKAPIĆ OTIMA SVETINJE?! Istoričar Raković upozorio na to šta se krije iza smene ministra Leposavića

Novosti online

06. 04. 2021. u 13:07

КРИВОКАПИЋ ОТИМА СВЕТИЊЕ?! Историчар Раковић упозорио на то шта се крије иза смене министра Лепосавића

Foto: Pink tv printskrin

ISTORIČAR dr Aleksandar Raković zabrinut je da je potez Zdravka Krivokapića, da pokrene proceduru smene ministra Leposavića, možda usmeren za izazivanje krize kako ne bi bio potpisan temeljni ugovor Crne Gore sa Srpskom pravoslavnom crkvom

- Najnoviji skandalozni potez Zdravka Krivokapića, da pokrene proceduru smene ministra Leposavića, moguće je da je usmeren za izazivanje krize kako ne bi bio potpisan temeljni ugovor Crne Gore sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

S tim u vezi mogu biti i najnoviji napadi na srpski identitet Crne Gore koji stižu iz cetinjskog kruga Mitropolije crnogorsko-primorske, a pritom su juče kulminirali objavljivanjem skandaloznog teksta “Identitet – juče, danas, sjutra”, s pozivanjem na 1918. skoro sa istom argumentacijom kao što to čine notorni crnogorski separatisti.

Da bi se upodobile ove prilike, potrebno je realno sagledati situaciju, bez idelopokloničkog odnosa prema premijerskoj funkciji ili svešteničkoj mantiji. Stoga bi bilo razumno rasteretiti se političkog tereta koji srpskom narodu prave crnogorski separatisti Zdravko Krivokapić i Gojko Perović - smatra dr Raković.

(Vidovdan.org)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)