OGLASIO SE ANDRIJA MANDIĆ: Nećemo podržati razrešenje Leposavića! DF će slediti volju naroda

V.K.

05. 04. 2021. u 15:23 >> 15:28

DEMOKRATSKI front (DF) neće podržati razrešenje ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, saopštio je danas predsednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić.

ОГЛАСИО СЕ АНДРИЈА МАНДИЋ: Нећемо подржати разрешење Лепосавића! ДФ ће следити вољу народа

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Ranije danas, predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da je pokrenuo postupak smjene Leposavića.

- DF je podržao vladu 4. decembra. Ta Vlada je imala našu podršku. DF će slediti volju glasača. Mislimo da nije dobro da se na ovaj način raspravlja između ministra Leposavića i premijera - istakao je Mandić na konferenciji za medije u Skupštini nakon sastanka lidera parlamentarne većine.

On je kazao da su čvrsto odlučili da urade ono što su od njih tražili glasači.

- Smenjen je totalitarni režim. Crnu Goru je zadesila politička kriza, toga ima i u Vladi. Mi, partije parlmentarne većine smo odlučili da to rešimo. Imaćemo veoma brzo novi sastanak na kojem ćemo imati konkretne predoge. Danas je bila dobra atmosfera, jedna saradnja koja obećava da će se pretočiti u konkretne predloge. Raspravljali smo o temama demontiranja režima - istakao je Mandić.

On je rekao i da mnogi iz bivšeg režima koje rade u sistemu i dalje urušavaju sistem da bi povratili bivše stranke.

- Obećevamo im da se nećemo vraćati u prošlost bez obzira na izazove i probleme - rekao je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

buki

05.04.2021. 15:54

Tako je Mandiću! Dosta je bilo. Preko ovog ne može da se pređe, jer Srbi nisu genocidan narod. Naprotiv žrtva su genocida svih koji bi da sebe amnestiraju od toga, tako što će žrtvu proglasiti za dželata. Dosta nam je Nemaca, Engleza, Amerikanaca i Ustaša, koji su nam u prošlom veku ubili preko 5.000.000 ljudi i u najmanje tri navrata bombardovanjem Srbiju sravnili sa.zemljom, a sad još i Crnogorci bi da nas satanizuju. NE DAMO, NE MOŽE!