UHAPŠENI DRŽAVLJANI SEVERNE MAKEDONIJE: Policijske akcije ciljanog traganja u Rožajama

M. S.

27. 03. 2021. u 13:26

ZAJEDNIČKIM aktivnostima službenika kriminališticke policije Odeljenja bezbednosti Rožaje i Odseka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju u Sektoru za borbu protiv kriminala, u dve odvojene akcije ciljanog traganja koje su sprovedene u poslednjih sedam dana na teritoriji Rožaja, locirana su i lišena slobode dva međunarodno tražena lica, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

УХАПШЕНИ ДРЖАВЉАНИ СЕВЕРНЕ МАКЕДОНИЈЕ: Полицијске акције циљаног трагања у Рожајама

Foto: Arhiva

Državljanin Severne Makedonije A.K. (44) lociran je i lišen slobode 20. marta. On je bio predmet međunarodne poternice raspisane od strane NCB Interpol Skoplje na osnovu naredbe Osnovnog suda u Skoplju radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od jedne godine. Šest dana kasnijelociran je i uhapšen E.M. (35), takođe državljanin Sjeverne Makedonije. On se potraživao od strane NCB Interpol Skoplje zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od dve godine zbog krivičnog dela utaja poreza.

- Lociranju i lišenju slobode je prethodila intenzivna saradanja i razmena informacija putem međunarodne operativne policijske saradnje sa partnerskom službom za ciljano traganje iz Severne Makedonije - saopštila je crnogorska policija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024