VRATITE SE, ZDRAVKO KRIVOKAPIĆU! Oštro upozorenje Dragoslava Šćekića nakon skandalozne izjave premijera Crne Gore

M. S. - V. K.

16. 03. 2021. u 13:46

POTPREDSEDNIK SNP CG Dragoslav Šćekić pozvao je premijera Zdravka Krivokapića da kaže kada su oni, koji su, kako je naveo, izneli teret borbe za novu, pravedniju Crnu Goru, a koje je premijer nazvao “uhljebima” naneli štetu svojoj državi i društvu.

ВРАТИТЕ СЕ, ЗДРАВКО КРИВОКАПИЋУ! Оштро упозорење Драгослава Шћекића након скандалозне изјаве премијера Црне Горе

Foto: M. S./Printscreen

- Najoštrije osuđujem neodmerenu, ali, očigledno, datu iz dubine duše, izjavu Zdravka Krivokapića, u kojoj je na početku posta, kao vernik izneo dozu mržnje prema određenim političkim subjektima i građanima, koji ih podržavaju, nazivajući te namučene i napaćene ljude “političkim uhljebima”. Očigledno da gospodin Krivokapić ne poznaje taj narod, jer nije osetio njihovu patnju, kao što nije učestvovao u njihovoj žrtvi. Umesto toga, sigurno bi znao da su ti “uhljebi” izgladneli u borbi za pravdu, slobodu i posao, ali im nije moglo biti, od onih, koje trenutno tetoši i pred kojima savija kičmu. Dižući galamu, gospodin Zdravko Krivokapić, pokazuje, kao njegovi prethodnici, veliku osionost i gordost, ali i veliku slabost, zaboravljajući da veličina nije u pretećem prstu prema onima koji su se borili da on niotkuda bude tu, već u pozivu na razgovor, pomirenje, praštanje i stvaranje uslova za rad, zapošljenje i bolje sjutra svih građana. Molimo Vas da nam ne pričate o bilo čijem znanju, jer do sada po tom pitanju ništa nije urađeno, osim sposobnosti za ucene i otvorene prijetnje “po dubini i širini”.

Foto: M. S.

Šćekić je bio nosilac liste ''Zdravo Berane'', kada je ova koalicija koju je predvodio on i njegova SNP prvi put pobedila Đukanovića u Beranama, odnosno u Crnoj Gori.

Ovako je potpredsednik SNP CG Dragoslav Šćekić reagovao na izjavu premijera Zdravka Krivokapića o ''uhljebima'' i spočitao mu da bi morao da zna ''da ove pobede i rušenje režima nesu počele od njga, nego od 2014. godine i mnogo pre''. 

- Kada ste Vi bili u debeloj ladovini, dok su neki upadali u DPS štabove, izlažući sebe i svoje porodice na milost i nemilost tadašnjim vlasnicima države. I niste Vi jaki nimalo, jer nemate rezultate da bi Vaša reč imala težinu, kao što svoju nezahvalnost prema građanima pokazujete potragom kadrova u DPS redovima, omalovažavajući poštene građane koji su vam dali poverenje laičkim i paušalnim ocenama, o vašoj veličini i nadpolitičkim moćima. Dosta smo trpeli Vaše ucene iz samo jednog razloga, da se DPS ne vrati na vlast, kategoričan je Šćekić, koji ističe da veruje da u tom smeru Krivokapić zna ''da je DPS završio sa svojom antidržavnom politikom, kojom je uništio sve čega se dotakao i podelio svoj narod, uvezao primitivan rečnik i ponašanje''. 

Foto: M. S.

- Vaš nastavak te priče, uvijene u drugo pakovanje, po tom istom narodu, teraju me da Vas uporedim sa onim koji je svoje građane nazivao, ni manje ni više nego “ludacima”. I jedan i drugi morate imati u vidu da je upravo taj, a ne neki drugi narod osvojio toliko željenu slobodu!  Ne priča se tako, sa pozicije predsednika Vlade, sa svojim građanima! Nastavljate rečnikom nesloge i podela, diskriminacije, odbacivanja i napadanja, zaboravljajući na hrišćanske vrednosti ljubavi, tolerancije, razgovora, trpljenja i žrtve. Koristim ovu priliku da Vas javno pozovem da iznesete gde su i kada ti “uhljebi” naneli štetu svojoj državi i društvu, ili okaljali svoj radni i profesionalni status. Neste valjda zaboravili da su DPS i SD pozapošljavali sve svoje, i nije valjda da oni koji nisu imali nikakvu šansu za posao u prethodnih 30 godina, treba da čekaju neku novu priliku. Javno Vas pozivam da na bilo kojoj TV objasnite javnosti  šta sve imate protiv onih, koji su iznijeli teret borbe za novu, pravedniju Crnu Goru, ne štedi Šćekić Krivokapića.

- Pozivam Vas da objasnite kako nazivate one ljude koje Vi zapošljavate, a ne prepoznajemo ih kroz borbu za Vaša i njihova zapošljenja, pri čemu se i oni nalaze, istina, na nekim drugim političkim listama ili pripadaju nekim drugim političkim partijama. Plašim se da ste i Vi, kao i Đukanović umislili da su politika i privilegije samo za Vas i Vaše, dajući sebi za pravo da se svađate sa drugim državama, posebno sa Srbijom, zaboravljajući činjenicu da smo svi mi mali i prolazni da bi sejali seme razdora među braćom i gazili po vekovima i vekovnoj istoriji. Vratite se, Zdravko Krivokapiću!!!, poručuje Šćekić predsedniku Vlade Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)