PODLI PLAN DPS PRED IZBORE U NIKŠIĆU: Mandić otkrio šta se krije iza incidenata, Milo po svaku cenu hoće da sačuva vlast

Novosti online

10. 03. 2021. u 19:38

NAMERA je DPS da se ono što se desilo 30. avgusta predstave da je to bio politički incident i da je ustvari volja građana i dalje vezana za staro rukovodstvo, Mila Đukanovića i DPS, poručio je šef izborne kampanje koalicije “Za budućnost Nikšića“ i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić.

ПОДЛИ ПЛАН ДПС ПРЕД ИЗБОРЕ У НИКШИЋУ: Мандић открио шта се крије иза инцидената, Мило по сваку цену хоће да сачува власт

PROCES Milan Knežević i Andrija Mandić

– Ovih dana se DPS ponaša kao razbojnička družina, vrši se nasilje, dele se ogromne količine novca, vrši se pritisak na građane Nikšića da podrže tu raspalu politiku, ali budućnost je nezaustavljiva i koliko god da stari olinjali političari koji su dugi niz godina vladali Crnom Gorom žele da zadrže te poluge moći, narod je prelomio 30. avgusta i ja očekujem da ćemo na izborima u Nikšiću imati ubedljivu pobedu koalicije Za budućnost NIkšića u odnosu na DPS – kazao je Mandić.

Kako je istakao, “imamo dve opcije, jedna gde DPS želi da popravi svoj rezultat i da bude pobednik izbora u Nikšiću smatrajući i verujuči da se prljavim novcem i policijskim pritiskom može doći do cilja, i imamo našu koaliciju i druge opozicione strukture koje žele da dokažu i pokažu da to što se desilo 30. avgusta nije bio incident”.

– Žele da pokažu i da građani žele da uzmu sudbinu u svoje ruke da žele da se promeni Crna Gora, otvore radna mesta da se raskine sa kriminalom i korupcijom i da se izvrši obračun sa kriminalom. I da se bogatsvo koje je opljačkano a nalazi se kod porodica bliskih Đukanoviću kroz čitav set zakona vrati i bude na raspolaganju narodu – kazao je on.

Mandić je istakao da se zna ko je gađao auto-kolonu u Nikšiću jer se u Crnoj Gori sve zna.

– Pitanje je zašto policija nije procesuirala te ljude kad već kroz novu Vladu imamo novog direktora i pomoćnike u policiji. Moraju da odgovaraju ti koji su gađali kolonu. Nikšić je bio prvi grad koji je 1997 godine osvojila mafija, i po božijoj pravdi je da se on prvi nakon sloma Đukanovića vrati tamo gde je trebao da bude, a to je da sa Nikšićem upravljaju pošteni i čestiti Nikšićani. Ljudi koji žele da rade za svakog građanina. Vi znate koliko su pored svih priča u Crnoj Gori koliko su kod nas žene jake i stubovi ponašanja i zajednice i pozivamo da baš žene u Nikšiću doprinose ovim promenama. Zadovoljni smo što je mobilisano sve ono što je zdravo i progresivno, da je mobilisan onaj najbolji dio Nikšića koji hoće da taj grad bude ono što su gradovi u drugim državama – naveo je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna