KOVAČEVIĆ NA VITALCU: Koalicija “Za budućnost Nikšića” je već pobednik izbora!

V.K.

10. 03. 2021. u 15:12

KOALICIJA "Za budućnost Nikšića" nastavila je pobedničku kampanju na Vitalcu. Ispred pokreta „Za život Nikšića“ prisutnim meštanima se obratio dr Uglješa Urošević.

КОВАЧЕВИЋ НА ВИТАЛЦУ: Коалиција “За будућност Никшића” је већ победник избора!

Foto: V.K.

- Nismo mi ti koji su neprijatelji države. Nismo mi ti koji rušimo sistem. Mi smo ti koji smo sačuvali državu od onih koji su je skoro oglodali do koske - rekao je Urošević i dodao, da nije bilo promena 30. avgusta, ne bi ni kosti ostale.

Vladimir Šćepanović je naglasio da će politički neprijatelji morati da odgovaraju za pljačke, hapšenja, progone i sva druga nepočinstva.

- Kada vi, meštani Vitalca, ovde postavite tablu na kojoj će pisati Nikšić – privredni, kulturni i sportski centar Crne Gore, tada ćemo svi biti srećni, i mi i naše porodice i porodice naših političkih protivnika, kazao je on.

Potpredsednica Demokratske narodne partije i poslanica u Skupštini Crne Gore, Maja Vukićević, istakla je da joj je veoma žao što će Skupština ostati bez jednog sjajnog govornika, njenog kolege, Marka Kovačevića:

- Zato ćete vi dobiti jednog odličnog i posvećenog gradonačelnika, koji je spreman da bude prvi među jednakima, kao što je to uvek bio, to vi najbolje znate, na svakoj litiji i na svakom protestu, kazala je Vukićević, dok je funkcioner Nove srpske demokratije Milutin Đukanović osudio dosadašnje ponašanje Elektroprivrede Crne Gore.

- Samo jedan projekat koji može da se realizuje u naredne tri godine, a može da poveća proizvodnju HE „Perućica“ za preko šezdeset procenata, rešiće sve probleme što se tiče plavljenja čitavog nikšićkog polja, poručio je Đukanović i dodao da će se vrednost imanja znatno povećati i da će meštani moći da se bave poljoprivredom i zemljoradnjom.

Nosilac liste koalicije Za budućnost Nikšića, Marko Kovačević, pozdravio je meštane Kočana i Vitalca.

- Otkriću vam jednu istinu, mi smo već pobedili. DPS je daleko ispod 30 odsto, a mi smo premašili 40 procenata. Ako se budemo dobro potrudili, ako damo, zaista, sve od sebe do nedelje, mi možemo da budemo apsolutni pobednik ovih izbora. To ne znači da mi hoćemo i želimo sami da vršimo vlast. Mi poštujemo sve one građane koji daju poverenje i drugim strankama i koalicijama u Nikšiću, a koji žele promene - zaključio je Kovačević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a