LUKA NIJE BEZ KORENA: Sve učestaliji incidenti uoči lokalnih izbora u Nikšiću

V. KADIĆ

28. 02. 2021. u 18:48

NIKŠIĆ se trese od mučkog prebijanja Luke Trebješanina (19). Srećom preživeo je, ali su ostali ožiljci u duši. Andrija Mandić, lider Nove srpske koalicije, imao je razlog više da bude besan jer je Luka sin njegovog brata od tetke Aca Trebješanina. On je poslao jasnu poruku nadležnim organima da, ukoliko što pre ne otkriju počinioce ovog nedela Luka i svi oni iz koalicije "Za budućnost Nikšića" znaće se zaštititi.

ЛУКА НИЈЕ БЕЗ КОРЕНА: Све учесталији инциденти уочи локалних избора у Никшићу

Foto V. Kadić

- Luka nije repa bez korena. I on ima prijatelje, drugove, braću koji su spremni na žrtvu - poručio je Mandić.

Zbog ovog nemilog događaja vršilac dužnosti direktora policije Zoran Brđanin smenio je načelnika Centra bezbednosti u Nikšiću Tihomira Goranovića i komandira policije Darka Mađarića, a za v. d. načelnika postavio dosadašnjeg načelnika CB Herceg Novi, Dragoljuba Pekovića.

Pre nekoliko dana funkcioner DCG Krsto Radović saopštio je da su njega i aktiviste koalicije "Mir je naša nacija" u nikšićkom naselju Kočani fizički i verbalno napala bezbednosno interesantna lica. Proterivanje građana Srbije, mladih ljudi koji su bili gosti Nove srpske demokratije, pa hapšenje Mila Božovića, poslanika DF, i njegovih prijatelja iz Srbije - Vlade Mandića, Aleksandra Jokića i Bratislava Stoiljkovića dodatno su podigli tenzije podno Trebjese.

Iz koalicije "Za budućnost Nikšića" poručuju da iza svega stoji Zoran Lazović, pomoćnik direktora Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Uprave policije. Sumnjaju da je upravo on omogućio Velji Belivuku da nesmetano dođe u Crnu Goru i bude uključen sa kavačkom kriminalnom grupom u kampanji DPS-a!

Milo Đukanović lider DPS-a upregnuo je sve svoje ljude ne bi li "u svom gradu" ostao u životu posle 14. marta. I svet podzemlja je izašao na ulice Nikšića. Već se ljudima preti, neki su prebijeni, pokušava se uterati strah.

PREBIVALIŠTE

OD 30. avgusta do 19. februara u birački spisak u Nikšiću upisano je 337 novih birača iz drugih opština. Iz Opštinskog odbora SNP kažu da su im njihovi terenski izvestioci koji imaju prebivalište u Šavniku, dostavili podatak da je iz ovog mesta njih 37 napustilo svoje prebivalište i prijavilo kao novo mesto stanovanja upravo Nikšić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba