POZIVI NA UZDRŽANOST I MIR: Iz pokreta "Ne damo Nikšić" najoštrije osudili napad na Luku Trebješanina

V. K.

27. 02. 2021. u 08:35

POKRET "Ne damo Nikšić" zvanično saopštava da je zgrožen napadom na aktivistu koalicije "Za budućnost Nikšića", Luku Trebješanina.

ПОЗИВИ НА УЗДРЖАНОСТ И МИР: Из покрета Не дамо Никшић најоштрије осудили напад на Луку Требјешанина

Foto: Pokret "Ne damo Nikšić"

- Saosećamo sa napadnutim i povređenim čovekom, sa njegovom porodicom i solidarišemo se sa kolegama iz koalicije Za budućnost Nikšića u njihovom potpuno opravdanom zahtevu da policija najhitnije otkrije počinioce ovog gnusnog dela. Pozivali smo i pozivamo sve građane, a posebno političke aktere na uzdržanost i mir. S tim u vezi predlažemo zajedničku konferenciju za medije svih nosilaca listi na izborima uz potpisivanje sporazuma o etičkom kodeksu partijskih aktivista kako bi se obezbedili jednaki uslovi svima da izraze svoju volju kako na izborima, tako i tokom kampanje. I ovom prilokom zahtevamo od nadležnih organa da zaštite izborni proces, da se održi u fer i korektnoj atmosferi kako bi se omogućio političkim subjektima nesmetani rad u skladu sa zakonima i svojim programima - navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!