BRUTALNA SAČEKUŠA U NIKŠIĆU: Mladi politički aktivista srpske koalicije pretučen šipkama, ostao bez svesti od batina

V. K.

26. 02. 2021. u 20:57

VEČERAS je u brutalnoj sačekuši u nikšićkoj mesnoj zajednic Dragova luka pretučen aktivista liste „Za budućnost Nikšića“ Luka Trebješanin (19).

БРУТАЛНА САЧЕКУША У НИКШИЋУ: Млади политички активиста српске коалиције претучен шипкама, остао без свести од батина

Foto: V. K.

Prema nezvaničnim saznanjima njega je nakon što su izleteli iz automobila napalo nekoliko osoba naoružani šipkama i drugim opasnim rekvizitima. Od zadobijenih udaraca Trebješanin je pao na asfaltu bez svesti, da bi potom bio prebačen u nikšićku bolnicu.

U koaliciji „Za budućnost Nikšića“ potvrdili su za ovaj nemio događaj koji je ozlojedio Nikšićane.

- Nanesene su mu teže telesne povrede. Ovim putem zahtevamo da se počinioci ovog kukavičkog čina što pre pronađu i procesuiraju. Naš mladi aktivista je nekoliko noći praćen i sve su prilike da je napad bio planiran nekoliko dana unazad. Želimo da kažemo da očekujemo da se ovaj slučaj reši do ujutru ili ćemo sami morati da se branimo  i da potražimo one  koji su ovo uradili. Dok se slučaj ne reši smatraćemo da iza ovoga stoji policija. Pozivamo Zorana Brđanina da se uključi u rešavanje ovog problema i smeni rukovodstvo CB Nikšić, ukoliko tako ne bude branićemo se od nasrtaja onih koji pričaju priču o evropskim vrijednostima i evropskom timu, poručili su iz koalicje „Za budućnost Nikšića“.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili