KOALICIJA "ZA BUDUĆNOST NIKŠIĆA" REAGOVALA NA MEDIJSKE NAPADE: Da je Kovačević budući gradonačelnik najbolje pokazuje nervoza Milovih medija

V. K.

26. 02. 2021. u 14:50

- DA je naša koalicija na putu pobede i da je Marko Kovačević budući gradonačelnik Nikšića, najbolje pokazuje nervoza medija koji podržavaju Mila Đukanovića i njegovu partijsko-kriminalnu organizaciju.

КОАЛИЦИЈА ЗА БУДУЋНОСТ НИКШИЋА РЕАГОВАЛА НА МЕДИЈСКЕ НАПАДЕ: Да је Ковачевић будући градоначелник најбоље показује нервоза Милових медија

Foto: Za budućnost "Nikšića"

- Gotovo u nastavcima, kroz jeftine spinove i podmetačine, ovi "mediji" se bave našim nosiocem liste i drugim ljudima iz naše koalicije - ističe se u reagovanju koalicije "Za budućnost Nikšića".

Oni kao posebno zanimljivo, "ali i pozitivno," navode to što su kroz udbašku "obradu" Marka Kovačevića afirmisali lik i delo čuvenog Blagoja Krušića.

- Naime, Markova slika koju danas objavljuje Pobjeda, a proteklih dana CDM, Antena M i slični, je zapravo sa predstave koja je posvećena ovom velikom junaku iz Banjana, Blagoju Krušiću, heroju Mojkovačke bitke, Cera, Kolubare, proboja Solunskog fronta... Naravno, uzalud je o takvoj veličini bilo šta pričati onima kojima istorija počinje od Mila Đukanovića i Milutina Simovića, i koji bi u tom vremenu podržali austrougarsku okupaciju CG. Ipak, kad smo pomenuli Blagoja Krušića, valja se setiti reči Čeda Baćovića: "Blagoje nije ostavio blaga na kamare, ali je zato na plemenskom stablu Banjana ostavio jedno veliko, časno i svetlo ime". Za razliku od takvih ličnosti, kojima se diči Crna Gora, imamo i one koji su sramota za ovu državu, poput DPS-a i njihovog lidera, koji su decenijama uništavali i pljačkali Nikšić, ali će biti zaustavljeni 14. marta, pobjedom naše koalicije - znavodi se u saopštenju.

- Naša dužnost je da grad Nikšić oda počast mnogim ličnostima iz naše istorije, ali i da odredi pravo mesto onima koji su izdali svoje pretke, a tu centralno mesto zauzima vrh Demokratske partije socijalista.

- Koalicija Za budućnost Nikšića, poštujući našu slavnu istoriju, želi da brine o budućnosti našeg grada, a Mila Đukanovića i DPS šaljemo i konačno u prošlost, na zadovoljstvo građana Nikšića i Crne Gore - zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu