KOALICIJA ZA BUDUĆNOST NIKŠIĆA U GRAHOVU: Svima pružiti bratsku ruku

V. K.

26. 02. 2021. u 15:57

KOALICIJA Za budućnost Nikšića nastavila je svoju pobedničku kampanju u Grahovu.

КОАЛИЦИЈА ЗА БУДУЋНОСТ НИКШИЋА У ГРАХОВУ: Свима пружити братску руку

Foto: V. K.

Nosilac liste Koalicije, Marko Kovačević, je kazao da mu je čast što je u mestu odakle je poreklom. 

- Mi smo ovaj vid kampanje, obilaske počeli baš odavde, iz Grahova. Ja sam tu da nešto uradim za ovaj kraj, da bude bolje nego što je bilo u proteklih 30 godina. Bilo je tu i zle krvi, mi nismo tu da na to podsećamo a vi ste ljudi koji znaju da oproste. I za druge treba imati razumevanja i pružiti im bratsku ruku jer na kraju ono što budemo ovde radili radićemo i za vas i za sve ostale koji žive u ovom kraju, a uskoro će biti bolje svima. Mi ćemo da im pokažemo da smo im braća i prijatelji - kazao je Kovačević, dodajući da se nada da će kad Grahovo vaskrsne i oni drugi shvatiti da nas je neko sve vreme zavađao samo da bi njemu bilo bolje a ne da bi nama i Grahovu bilo bolje.

Foto: V. K.

Poslanik Demokratskog fronta i Nove srpske demokratije, Jovan Vučurović, istakao je važnost pomirenja među građanima. 

- Zato i koalicija Za budućnost Nikšića, zato i Marko Kovačević, šalje poruke pomirenja i zato je važno da 14. marta svi budemo kao jedan. Da prepoznamo i program i rad i život i čast svih koji su na listama za lokalne izbore. Ja sam siguran da će Grahovljani prepoznati i podržati svoga i našega Marka Kovačevića i Koaliciju Za budućnost Nikšića.

Foto: V. K.

Gradonačelnik Budve Marko Bato Carević govorio je o potencijalima Grahova. 

- Ova visoravan ovde, ovo Grahovo – ovo je dragulj. Da je negde u Evropi, bilo bi toliko razvijeno, i ima toliko potencijala da predstavlja priliku za valorizaciju turizma. Turističke destinacije kao što su ovakve varoši, visoravni i seoska područja – to je budućnost Crne Gore. Nema više turizma koji se bazira na hotelima i plažama. Savremeni evropski gost hoće da dođe na Grahovo, hoće da ode na ono sjajno jezero gore, da ima gde da kampuje, da koristi zdravu hranu koja je ovdje proizvedena, da sve viškove koje vi proizvedete otkupe po realnim i poštenim cenama. Da radite, da zaradite i da možete da živite od svog rada - poručio je Grahovljanima Carević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)