ŠEŠELJ RAZOTKRIO VELIKU PODVALU: Sklopljen je tajni sporazum, Srbi moraju biti veoma oprezni! (VIDEO)

Novosti online

25. 02. 2021. u 17:59

PREDSEDNIK SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je u jutarnjem programu TV Prva da se nada pobedi Demokratskog fronta na izborima u Nikšiću.

ШЕШЕЉ РАЗОТКРИО ВЕЛИКУ ПОДВАЛУ: Склопљен је тајни споразум, Срби морају бити веома опрезни! (ВИДЕО)

Foto: EPA/Koča Sulejmanović

- Ja se nadam da će Srbi biti jedinstveni i da će svi glasati za DF koji okuplja stranke Andrije Mandića, Milana Kneževića i ostalih. Nadam se da se Srbi neće povesti za demagozima poput Dake Davidovića, koji se obogatio na narodnoj muci, pa je godinama glumio srpskog patriotu i darivao manastire i crkve, a sad se priklonio Milu Đukanoviću i nedavno sklopio sporazum sa Branom Mićunovićem u Nikšiću - rekao je dr Šešelj.

On kaže da postoje informacije da mu je Brano Mićunović došao na noge i da su ostali do kasno u noć da se dogovaraju.

- Izdajnika ima na sve strane i tome se moramo suprostaviti, ali srpski narod ima i razvijeno čulo prepoznavanja izdajnika u svojim redovima. Nadam se da se niko neće povesti za Dakom Davidovićem, koji inače spletkari sa Zdravkom Krivokapićem - izjavio je dr Šešelj.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki