OPTUŽILI JE DA TRAŽI OD PACIJENATA DA SE PRIČESTE: Crnogorski portali i dalje nisu povukli lažnu vest o dr Sandri Đuranović

V. K.

17. 02. 2021. u 11:24

KLINIČKI toksikolog dr Sandra Đuranović demantovala je navode portala „Pobjeda" i „Standard" da je u "pratnji dva sveštena lica obilazila Klinički centar Crne Gore i pitala pacijente da se pričeste."

ОПТУЖИЛИ ЈЕ ДА ТРАЖИ ОД ПАЦИЈЕНАТА ДА СЕ ПРИЧЕСТЕ: Црногорски портали и даље нису повукли лажну вест о др Сандри Ђурановић

Foto: V. K.

Ona ističe da pomenuti portali nisu povukli tu vest, uprkos tome što je, kako tvrdi, uputila demant pozivajući se na Zakon o slobodi medija.

- Naime 5. februara u 6:50  novinarka portala "Pobjeda", Jelena Martinović je objavila tekst u rubrici Društvo da je dr Sandra Đuranović u pratnji dva sveštena lica obilazila Klinički centar Crne Gore i pitala pacijente da se pričeste, tj. moju dalju strinu, Branku Đuranović, koja leži na odelenju ortopedije. Obzirom da se novinarka pozvala na navode moje strine i njenog bliskog okruženja, ono što je najinteresantnije je da se lažna informacija prvo pojavila na Fejsbuk profilu meni nepoznate osobe Svetlane M. Pajović prethodne večeri. "Pobjeda" je državno javno glasilo i kao takva bi trebalo da objavljuje istinite informacije. Ja sam se obratila redakciji internet portala Pobjeda 08.02.2021. i demantovala to što je objavljeno - kaže Đuranović.

- Redakcija,a ni urednik Draško Đuranović, koji je takođe moj rođak, se nisu udostojili ni da povuku sporni tekst, a kamoli da objave demant - kaže lekarka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024