MANDIĆ POVODOM BRUTALNOG MALTRETIRANJA U NIKŠIĆU: "Kraljevski tretiraju Velju Nevolju, a poštene ljude maltretiraju"

Novosti online

13. 02. 2021. u 22:42

PROSLAVLjENI rukometaš Vladimir Mandić, kog je sinoć sa prijateljima maltretirala policija u Nikšiću, rekao je da ne može da veruje da u zemlji njegovih predaka neko može da ga ponizi i tretira kao kriminalca.

МАНДИЋ ПОВОДОМ БРУТАЛНОГ МАЛТРЕТИРАЊА У НИКШИЋУ: Краљевски третирају Вељу Невољу, а поштене људе малтретирају

Foto: Printscreen

- Mog prijatelja Mila Božovića, poslanika u Skupštini Crne Gore, Aleksandra Jokića, preduzetnika iz Beograda rođenog u Plavu, Dana Šijana, bivšeg rukometnog reprezentativca čija je majka iz Nikšića, i mene, sinoć je u Nikšiću zaustavila tamošnja policija, a potom više sati pretresala, proveravala i maltretirala nepotrebnim zadržavanjem - rekao je Mandić.

Foto: Borba

On ističe da je samo prošle godine u turističke sadržaje u blizini Sv. Stefana investirao gotovo pola miliona evra, i očekivao je da bude poštovan i uvažen bar onoliko koliko su uvaženi slični investitori.

- Nažalost, nije tako, nego se od strane policije koja je nedavno kraljevski tretirala nekog Velju Belivuka i njegovog ortaka, koji su uhapšeni u Srbiji zbog svirepih zločina, primenjuju naopaki standardi prema normalnim građanima koji doputuju iz te države - rekao je Mandić, i dodao:

- Nezavisno od odnosa vlasti i policije prema meni i mojim prijateljima ja nikada neću prestati da volim zemlju mojih predaka zato što znam da će uskoro svi oni koji su kršili zakone i zloupotrebljavali moć odgovarati pred novim demokratskim vlastima Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba