UHAPŠENA DVOJICA NIKŠIĆANA: Barska policija pronašla preko 160 kilograma marihuane

B.Dabić

31. 01. 2021. u 13:37

BARSKA policija uhapsila je dvojicu Nikšićana nakon što je u jednom vozilu pronađeno preko 160 kilograma marihuane. Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga A.D. i M.Z. uz krivičnu prijavu biće privedeni Višem državnom tužilšatvu u Podgorici.

УХАПШЕНА ДВОЈИЦА НИКШИЋАНА: Барска полиција пронашла преко 160 килограма марихуане

Foto: Uprava policije

-Pripadnici Centra bezbednosti Bar su u zajedničkoj aktivnosti sa službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije uhapsili dva lica kod kojih je pronađeno oko 161 kilogram marihuane.

Barska policija je, postupajući na osnovu operativnih informacija, na regionalnom putu Virpazar – Ostros u selu Godinje izvela operativno taktičku radnju zaseda i zaustavila vozilo nikšićkih registraskih oznaka kojim je upravljao A.D. iz Nikšića, a za kojeg postoji sumnja da je predhpdnica drugom vozilu u kojem se prevoze narkotici.

Kontrolom vozila podgoričkih registraskih oznaka kojim je upravljao M.Z. (21) iz Nikšića, a koji se kretao iza prethodno zaustavljenog vozila, policija je pronašla opojnu drogu marihunau ukupne težine oko 161,3 kilograma, potvrđeno je danas u saopštenju Uprave policije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)