KORONA UZELA DVA ŽIVOTA, ZARAŽENO 46 KORISNIKA! Drama u Domu za stara lica u Bijelom Polju

M.S.

28. 01. 2021. u 14:51

DRAMA u Domu za stara lica u Bijelom Polju. Dve osobe, muškarac, star 92 godine i žena (79), preminuli su od posledica virusa korona. Muškarac je umro u Opštoj bolnici u Bijelom polju a žena u Domu u kome je zaraženo 46 korisnika!

КОРОНА УЗЕЛА ДВА ЖИВОТА, ЗАРАЖЕНО 46 КОРИСНИКА! Драма у Дому за стара лица у Бијелом Пољу

Foto: M.S.

- Od ukupno 162 korisnika Doma za stara lica u Bijelom Polju, IJZCG je testirao 161, dok će se test za jednog korisnika ponoviti. Infekcija novim virusom korona je potvrđena kod još 39 korisnika. Uključujući sedam pozitivnih slučajeva od utorka, trenutno u Domu za stare u Bijelom Polju ima 46 pozitivnih osoba na novi virus korona, a 11 korisnika Doma za stare hospitalizovano  je u Opštoj bolnici Bijelo Polje. Jedan je preminuo, a smrt od posledica infekcije koronavirusom je, u međuvremenu, potvrđena i kod još jednog korisnika koji je boravio u Domu - saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore, odakle kažu da je u toku testiranje zaposlenih u Domu za stare, te da će o rezultatima javnost biti blagovremeno obaveštena.

- Institut nastavlja da, zajedno sa nadležnom higijensko-epidemiološkom službom Doma zdravlja Bijelo Polje, intenzivno prati epidemiološku situaciju u Domu, kao i da pruža svu neophodnu podršku i pomoć iz domena našeg rada i zakonskih nadležnosti, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)