OVO JE OSVETA OVOM DELU CRNE GORE: Predsednik opštine Berane osudio šestodnevni prekid u snabdevanju strujom u Beranama i Andrijevici

M. S.

31. 12. 2020. u 20:19

PREDSEDNIK opštine Berane Dragoslav Šćekić osudio šestodnevni prekid u snabdevanju elekttičnom energijom i isključenja struje u prethodnih nekoliko dana u opštinama Berane i Andrijevica.

ОВО ЈЕ ОСВЕТА ОВОМ ДЕЛУ ЦРНЕ ГОРЕ: Председник општине Беране осудио шестодневни прекид у снабдевању струјом у Беранама и Андријевици

Foto: M.S.

- Nedopustivo je da u 21. veku građani danima nemaju struju i da budu primorani da Novu godinu dočekuju pod šterikama. Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) je previše ležerno pristupio nastaloj situaciji ili je i dalje pod kontrolom i pritiskom propalih političkih struktura koje se svete ovom kraju Crne Gore, saopštio je Šćekić, koji je naglasio "da su se morali bolje organizovati, angažovanjem dodatnih ekipa sa primorja i iz centralnog dela na hitnom otklanjanju kvarova".

- Nestankom struje građani su pretrpeli velike štete jer su primorani da bace kompletne namirnice iz zamrzivača. Neko za to mora preuzeti odgovornost - rekao je predsednik. CEDIS mora da izvrši popravke i spreči masovnija i duža isključenja.To ne sme da se događa  mora se učiniti sve da se ne ponavlja. Ova kompanija mora da ima odgovornost prema građanima, CEDIS se povodom ove situacije ponaša vrlo neprofesionalano. Ne daju prave odgovore i ne osećaju da moraju, dodao je Šćekić.

Podsetimo, grupa potrošača sa područja Andrijevice protestovala je u sredu ispred zgrade Crnogorskog elektrodistributivnog sistema u Beranama zbog šestodnevnog nestanka struje, čime im je naneta velika šteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Ema

31.12.2020. 20:47

Pa nije ni čudo.To im nije prvi put.I kada se radi o normalnom priključku.Oni imaju Lokalne cinkarose i ako nijesi Clan DPS-a imas da se nacekas.Tako da su Ljudi bili prinudjeni da zovu Podgoricu i da se zale.Zato njih je davno trebalo gore s Prvog sprata davno poslati na SIZ pa kada ne rade svoj Posao kako treba nego im je Politika vaznija od onoga zastoja su tu.

Olja Vujovic

01.01.2021. 08:27

Zadnjim trzajem repa ,propali rezim nanosi stetu stanovnisvu Sjevera.Vazno da su poslovni prostor opremili da jedno bude u tri kancelarije,naravno o trosku gradjana,koji placaju I Blazu I Lazu I...

Ivan Zgrozeni

01.01.2021. 17:28

Koliko dana nije bilo struje na Pešterskoj visoravni, priliko zadnjeg nevremena ??? Jer, privirujete u tuđe dvorište, a svoje - ne vidite.