LIDERI DF SLOŽNI: Poručili Dritanu da mu neće tolerisati saradnju sa mafijom koja je progonila Srbe!

Novosti online

25. 12. 2020. u 18:22

LIDERI Demokratskog fronta Andija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević saopštili su da će, nakon skandalozne konferencije za štampu specijalnog tužioca Milivoja Katnića i zamenika direktora policije Zorana Lazovića na kojoj su saopštili da imaju bezrezervnu podršku Dritana Abazovića da nastave sa obavljanjem svojih funkcija, inicirati održavanje sastanka predsednika svih stranaka potpisnica koalicionog sporazuma Za budućnost Crne Gore, kako bi se odredili prema ovom pokušaju legalizovanja puča u tužilaštvu i policiji.

ЛИДЕРИ ДФ СЛОЖНИ: Поручили Дритану да му неће толерисати сарадњу са мафијом која је прогонила Србе!

PROCES Milan Knežević i Andrija Mandić

- DF kao nosilac koalicije Za budućnost Crne Gore već je saopštio da nakon izbora Vlade Zdravka Krivokapića više neće trpeti nikakve ucene, niti će dopustiti da oni koji su progonili naše glasače i nas u ime Mila Đukanovića, nastave sa obavljanjem najodgovornijih funkcija u tužilačkom i bezbednosnom sektoru - piše u u zajedničkoj izjavi Mandića, Kneževića i Medojevića.

- Jedino još imamo obavezu prema SPC i našim glasačima da glasamo za Zakon o slobodi vjeroispovijesti, a oni koji bezrezervno podržavaju Milivoja Katnića i Zorana Lazovića, više neće imati našu podršku. Ovo će biti naša platforma na sastanku koji ćemo održati i nemamo sumnju da ćemo dobiti većinsku podršku za odbranu naših programskih i ideoloških načela oko kojih smo se okupili u koaliciji Za budućnost Crne Gore. U istoj vlasti ne mogu istovremeno biti DF i Milivoje Katnić i Zoran Lazović. Mi nismo isto društvo, a izbor je jednostavan: DF ili mafija - navodi se u zajedničkoj izjavi Mandića, Kneževića i Medojevića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije