BIVŠI direktor Uprave policije Veselin Veljović oglasio se kolumnom "Grešnici i vjernici", u kojoj joj istakao da je "nesrećna moderna država u kojoj popovi aktivno vode politiku i utiču na nosioce odluka i političke procese".

Kotor

07.12.2020. 23:29

Učenik miloustaske propagande se javio nadamo se zadnji put. Sebe poredi sa Galilejom i Magelanom? Za godine rada u vrhu policije hapsio je nedužne a mafiji je dao odrešene ruke. Korumpiran do srži, iza sebe je ostavio korumpiranu službu, koja okreće glavu na drugu stranu Da bi se nekolicina obogatila. Izmišljao zavere i optužbe protiv svog naroda, nesrećnik bez obraza. U jednom je u pravu dotakli su dno kao država. Svi su krivi samo on nije! Dno dna..

Aca

07.12.2020. 23:40

Ta Podgoricka skupstina je bila glas Naroda toga vremena i nije ni manje ni vise legitimna kao i skupstina pod vlascu dps-a koja je osporava. U budućnosti ce se naci skupstina koja ce osporavati odluke skupstine koju je vodio DPS ali ce ona i dalje ostati legitimna. Gospodin bivsi ministar se odrice svojih predaka i treba da mu bude jasno, njegovi potomci ce se odricati njega jer onaj ko jednom isece svoje korene uradio je to doveka a najsmesnije u celoj prici da gospoda crnogorci sebe nazivaju imenom koje im je nadenuo okupator. Oni nemaju cak ni ime za svoju nacionalnost a s obzirom da se odricu Petrovica ocekivao bih da sebe nazivaju zecanima ili dukljanima, mada i to je nemoguće jer se iz istorije zna da su to zemlje u kojima su ziveli srbi. Jednom kada prodane duse prestanu da zavadjuju narode mozda ali mozda ce nasa odlutala braca doci kuci. A mozda i ne

Jovo

10.12.2020. 02:25

@Aca - A ti znas bolje od njega sta jë i ko je on nacionalnosti ? Svima vi volite da pricate sta i ko su samo sebe nikako da vidite da niste odavde !

kos

08.12.2020. 00:23

dosledno uz mila nije shvatio bas najbolje politiku sami su srusili sebe i proizveli litije retko gde su popovi kao u cg srusili vlast a za to su bili krivci beba i lose procene anb i ne mogucnost kradje glasova i tako se zavrsila vladavina dps sta ce biti videcemo u nastavku

Zoran

08.12.2020. 00:33

Zanimljivo da Veljovic smatra "evropskom i modernom" Crnom Gorom korumpirani antidemokratski rezim koji je unazadio drustvo u svakom pogledu..Jedina tekovina takve "moderne drzave" pored sverca cigara i droge je mrznja prema svemu srpskom..Jadno i bedno..

SERB

08.12.2020. 22:18

Црно на бијело. Независни Монтенегро је најлепши пројект спољне политике ЕУ - изјавио је, после тзв. референдума, један угледни немачки званичник. Овај памфлет одражава суштину методологије стварања посебног човека - Монтенегрина, предвиђене тим пројектом. Свака реченица овог пропагандног синопсиса одзвања, али - неистином и историјским фалсификатима, да се задржим само на њима. Изнесене тврдње немају подлогу у историјским изворима, архивском материјалу, осим у уџбеницима историје за 7.,8.,9. разред основних и 2.,3., и 4. разред средњих школа и програмима вискошколских установа у Монтенегру, у радовима историчара Радована Поповића, Саита Шаботића и Аднана Прекића? Веселин Вељовић је производ тог "најлепшег пројекта спољне политике ЕУ и Немачке". Црна Гора је српска држава.

mil

09.12.2020. 00:09

Morate razumeti jadu velju,valja polagati racune narodu, a grehova na pretek. Veli jado Vojvodina okupirana i pripojene, a zaboravi staru Hercegovinu i primorje koje nikad nisu bili montenegina. Sve ce doci na svoje mesto tako da ovi izrodi nikada vise nece imati priliku da ponizuju jedan castan i hrabar anrod kakavi crnogorski Srbi.