ŠOK OBRT: Devojčica (10) iz Budve izmislila SOPSTVENU OTMICU

B.Dabić

19. 09. 2020. u 14:01

DA dečija mašta može svašta, povrdio je slučaj desetogodišnje devojčice iz Budve koja je izmislila sopstvenu otmicu.

ШОК ОБРТ: Девојчица (10) из Будве измислила СОПСТВЕНУ ОТМИЦУ

FOTO: Depositphotos

Informacija da je u Budvi muškarac pokušao otmicu devojčice iz tog grada, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Međutim, ishod ovog događaja dobio je nesvakidašnji epilog nakon što je policija utvrdila da pokušaja otmice u stvari nije ni bilo.

Majka deteta je policiji potvrdila da je otmica bila plod mašte deteta nastao iz straha „zbog kašnjenja kući“

Podsetimo, pre dva dana mediji su preneli da je majka deteta na svom FB profilu upozorila roditelje da ne puštaju decu da se sama igraju. Navodno dete je uspelo pobeći „otmičaru“, a među žiteljima Budve vest je odjeknula kao grom iz vdra neba, a ubrzo se pronela i informacija da je otmicu pokušao „frizer koji je od ranije poznat policiji“

Službenici Centra bezbednosti Budva su, postupajući po prijavi da se u ovom gradu desio pokušaj otmice desetogodišnje devojčice, preduzela niz mera i radnji kojima je utvrđeno da se događaja nije desio.

-Policije je 16. septembra oko 19,10 prijavljeno da je nepoznato muško lice u naselju Golubovina nasilno odvelo desetogodišnju devojčicu u ulazu koji se nalazi nedaleko od ovog naselja, nakon čega se ona istrgla i pobegla. Događaj policiji je prijavila srodnica devojčice. Policija je preduzela niz mera i radnji u cilju rasvetljavanja ovog događaja, prikupljena su obaveštenja od više lica i izuzeti snimci sa video nadzora. Na izuzetom video materijalu nije registrovan prijavljeni događaj, navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obavešten Centar za socijalni rad i oni su prisustvovali prikupljanju obaveštenja od desetogodišnje devojčice. Obavešten je i nadležni državni tužilac.

-Policija je predložila formiranje multidisciplinarnog tela kojem bi u prisustvu staratelja devojčica opisala događaja. U službene prostorije pristupila majka devojčice koja je policiji saopštila da je potupno sigurana da niko nije pokušao da otme devojčicu već da je to bio plod njene mašte iz straha zbog kašnjenja kući, naveli su u polciji.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)