POBEDILI SMO MAFIJAŠKU HOBOTNICU: Abazović o prvim koracima nove vlade, otkrio ko stoji iza incidenta u Pljevljima

Tanjug

09. 09. 2020. u 15:05

LIDER jedne od tri pobedničke koalicije u Crnoj Gori "Crno na bijelo", Dritan Abazović, rekao je danas da je razgovarano o personalnim rešenjima u novoj vladi, u kojoj će, kako je kazao, biti mesta i za one koji trenutno ne žive u Crnoj Gori.

ПОБЕДИЛИ СМО МАФИЈАШКУ ХОБОТНИЦУ: Абазовић о првим корацима нове владе, открио ко стоји иза инцидента у Пљевљима

Foto: Printscreen

- Mislim da ćete biti iznenađeni. Ova vlada treba da bude sve što DPS nije bio - kazao je Abazović na konferenciji za novinare, na kojoj je potpisan sporazum sa osnovnim principima nove vlasti.

- Idemo brže nego što smo sami zamslili, a ako se po jutru dan poznaje, biće velika otvorenost vlade prema svim kojima mogu da daju doprinos - rekao je Abazović.

Ističe da je do sad najveći problem bio jer neki ljudi iz Crne Gore nisu želeli da se petljaju sa vladom koja je povezna sa kriminalom i korupcijom.

Zato će, navodi, poštovati volju građana na izborima, a to je pobeda tri opozicione koalicije.

Poručio je da oni koji su, kazao je, kupovali glasove, gradili na divlje i uvećavali imovinu, neće biti zaštićeni i ne bi trebalo, dodao je, ni da pokušavaju da tim nekim sitnim trgovinama pokušaju sebe da zaštite od onog što su radili sa DPS-om.

Abazović je novinarima rekao da nisu ni svesni da je na ovim izborima pobeđena "mafijaška hobotnica".

Komentarišući nedavne incidente u Pljevima, Abazović je rekao da je u svemu tome prepoznao "ruku crnogorske policije" i da uvredljive natpise nisu ostavili ni Srbi, ni Crnogorci, ni Bošnjaci, ni Albanci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

AMERIČKA LJUBAV PREMA GENOCIDU: CIA čuvala Hitlerove verne sledbenike, sad Vašington lobira za rezoluciju o Srebrenici