LIDER jedne od tri pobedničke koalicije u Crnoj Gori "Crno na bijelo", Dritan Abazović, rekao je danas da je razgovarano o personalnim rešenjima u novoj vladi, u kojoj će, kako je kazao, biti mesta i za one koji trenutno ne žive u Crnoj Gori.

Komentari (7)

Bonaparta

09.09.2020. 15:35

Bilo bi super kada bi povukli iz Srbije sve te vaše visoke stručnjake. Bili bismo vam zahvalni do neba. Neka vladaju kod vas i budu uspešni kao u Srbiji. Daće dragi Bog da će tako biti da i mi u Srbiji jednom imamo svoje ljude na rukovodeći pozicijama.

Zoran 555

09.09.2020. 15:47

Prosperitet i miran suzivot kao i pomirenje na Balkanu moze da se desi samo sa ne korumpiranim politicarima i inicijativama..U to ime cestitam novoj vladi Crne Gore..

Petronije

09.09.2020. 21:49

Abazović zaštitnik albanskih interesa. Zabranio povlačenje nezavisnosti Kosova od strane CG. A srpski mediji ga dižu u nebesa kao najvećeg mirotvorca. E moj narode baš si glup i naivan.

Srba

10.09.2020. 00:48

@Petronije - Petronije ne širi mržnju. Očigledno se ne razumeš ni u Politiku ni u medjunarodno pravo. Nije bilo nikakve najave povlačenja priznanja Kosova PA SAMIM TIM NI ZABRANE POVLAČENJA. Čitaj pažlivije. Svako dobro ti želim

Pseudo Elite

10.09.2020. 05:51

Bilo bi zaista dobro da pobednici izbora eliminisu "Hobotnicu ili La Piuvra / na italijanskom" i izgrade demokratsku i postovanu drzavu. Analogno prizeljkujem da na sledecim izborima u Srbiji izlaznost Bude preko 80% , da se iznedre barem tri Abrazovica koji ce omoguciti da Srbija konacno eliminise ne samo glavu nase Hobotnice vec i sve njene pipke kako bi se igradila demokratska Srbija i zaboravila ona kojoj se podsmevaju.