PRED VEČERAŠNJI SKUP U PODGORICI, POLICIJA SAOPŠTILA: Ne raspolažemo saznanjima da će biti incidenata

B. DABIĆ

06. 09. 2020. u 12:12

ПРЕД ВЕЧЕРАШЊИ СКУП У ПОДГОРИЦИ, ПОЛИЦИЈА САОПШТИЛА: Не располажемо сазнањима да ће бити инцидената

Foto: Podgorica.me

POLICIJA ne raspolaže saznanjima da bi na današnjem javnom okupljanju u Podgorici moglo doći do incidenata, ili narušavanja javnog reda i mira.

Ovo je saopšteno jutros iz Uprave policije.

- Bezbednost građana koji budu prisustvovali ovom okupljanju nije upitna, a policija će preduzeti sve neophodne radnje iz svoje nadležnosti kako bi se svaki građanin osećao sigurno. Uprava policije će obezbediti stabilan javni red i mir i u skladu sa zakonskim propisima i ovlašćenjima preduzeti mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju očuvanja bezbednosti i osećaja sigurnosti svakog građanina - kaže se u saopštenju Uprave policije.

Za danas u 19 časova u Podgorici najavljen je skup čiju su organizatori “potpisani” kao "crnogorske patriotske organizacije".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Balkan

06.09.2020. 15:45

Ma nece biti nista strasno malo ce da pevaju neke komsijske pesme, malo da protestuju, nekoga da prebiju ako se buni ali policija nema nikakva saznanja, posto je jos uvek Djukanoviceva prema tome bice sta ce biti. Ziveli

Laki

06.09.2020. 16:55

Izgleda svi osim crnogorske policije imaju informacije o tome. Videce se veceras kako ce policija reagovati na pripremljene provokacije - da li je u sluzbi svoje drzave ili odlazece vlasti.