Spekulacije da vlast u Crnoj Gori "uvozi" huligane: DPS - besmislice i opasne laži

V. K.

03. 09. 2020. u 23:52

FUNKCIONERI aktuelne vlasti ocenili su kao "apsolutne besmislice" i "opasne laži" spekulacije da oni preko crnogorskog, hrvatskog i albanskog podzemlja spremaju akcije da oružjem odbrane vlast koju su izgubili na izborima posle trideset godina.

Спекулације да власт у Црној Гори увози хулигане: ДПС - бесмислице и опасне лажи

Foto Tanjug

Ovaj kategoričan stav prenet je "Novostima" iz vrha vladajuće Demokratske partije socijalista nakon objavljenog teksta u zagrebačkom "Nacionalistu" u kome se najavljuje dolazak huligana iz te zemlje (navijačke grupe "ultrasi") koji će, kako se navodi, biti locirani u Boki kotorskoj i Podgorici i gde će im, kako piše na pomenutom portalu, biti podeljeno oružje i majice sa znamenjima iz vremena Kraljevine Crne Gore kako bi izazivali nererede koji će se pripisati pobedničkoj opozicionoj koaliciji.

Inače, tenzije u Crnoj Gori su posle paralemntarnih izbora podignute do usijanja. Umesto da se situacija smiruje posle izbora, država trpi nestabilnost, koju su pojačale objave poput ove iz "Nacionalista".

Nakon upozorenja organizacije Raskrinkavanje.me da vest koju smo preneli sa portala Nacionalist nije tačna, ogradili smo se i napravili izmene u tekstu.

Ovom prilikom izvinjavamo se čitaocima na grešci. Preduzećemo sve mere opreza da se ovakav propust ne ponovi na našem portalu. O greškama koje smo ispravili, a na koje nam je ukazao Raskrinkavanje.me čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (10)