FUNKCIONERI aktuelne vlasti ocenili su kao "apsolutne besmislice" i "opasne laži" spekulacije da oni preko crnogorskog, hrvatskog i albanskog podzemlja spremaju akcije da oružjem odbrane vlast koju su izgubili na izborima posle trideset godina.

maniks

04.09.2020. 00:32

Je li to ona ustaska stoka sto je bila na Partizanovom stadionu koju je spasla zandarmerija. Dobili su batine, skinuli ih u donji ves i ponizili a da ih je samo policija spasla.

Sale

04.09.2020. 08:22

Pa šta bi drugo očekivali od čoveka koji je stvorio "nezavisnu državu" samo da bi izbegao hapšenje zbog krijumčarenja? Lepo vam rekoh, niste valjda mislili da će zmija da pogne glavu i crkne. Duga je to borba.

DF Rijeka

04.09.2020. 08:40

Zar se i dalje vjeruje u te zavjere? U HR je ljudima relativno svejedno što se u CG dešava, mi imamo drugih briga, korona, ekonomska situacija, domaćih briga. Ali takve priče kao "ustaške horde srušile spomenik u Jasenovcu" itd. su nam poznate iz 90ih. Ponadao sam se da je to malo prestalo, očigledno baš i ne skroz... Zanimljivo, često sam u SRB, i kad pričam s mojim prijateljima, pa i s nepoznatima, ovakvih izjava nikad nije bilo. Zbunjen sam. Pozdrav Srbima i Crnogorcima kao prijateljskim narodima. Love you!

englezii

04.09.2020. 09:47

@DF Rijeka - Pa jasno ! Ali vas normalnih hrvata tamo u NDH ima jako jako malo ! Mozda ste gusto zasijani al' ste jako jako retko nikli !

DF Rijeka

04.09.2020. 12:31

@englezii - @englezii: Uz najveće poštovanje: zanimljivo je da vi više znate koliko koga i čega ima u Republici Hrvatskoj nego ja koji živi u HR. Pretpostavljam da još nikad ili bar duže vrijeme niste bili u gostima. S takvim stavovima i bolje da niste, jer ja osobno ne želim susretati netolerantne ljude. Uz to, krajnje je vrijeđajuće i bezobrazno koristiti "NDH" za Republiku Hrvatsku, jer "NDH" već decenijama ne postoji i nikad više neće. Otkud vama to pravo? Republika Hrvatska po mnogo čemu nije perfektna, ali smo civilizirana i organizirana država, vrlo ugledna u cijelome svijetu. Sram vas bilo. S takvim stavovima, Srbija nažalost dugo neće u eurointegracija, a bogami ni Ruska Federacija se ne zanima previše za vas...

Nije mala

04.09.2020. 17:17

@DF Rijeka - Као што рече претходни коментатор, нормални људи су у хрватској мањина (иако Бога ми, ни код нас нису већина), а да се све те ствари дешавају (рушење споменика, Томсон, Блајбург...) дешавају се, то су чињенице. Ипак, у одбрану хрвата, није Мило позвао хрватски народ да дође да га брани, већ криминалце, олош који ће за пар куна да убије рођену мајку, а то што ће да напакосте Србима им дође као додатак, 13-та плата.