PREDSEDNIK Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović kazao je da ga incidenti ne iznenađuju kao ni "necivilizacijski momenti" sa slavlja pobede tri do juče opozicione partije.

Komentari (14)

Zoki

01.09.2020. 19:24

30 godina narušavanja ljudskih prava 30.godina mržnje prema svima koji ne misle isto 30 godina omalovažavanja svakoga ko se ne klanja njemu jedinom i pravom predsedniku 30 godina malo li je i sad mu smeta sve to jer je on sada sa druge strane i jedini je koji nema pravo bilo šta da kaže jer svi znamo ko je i šta je gosn Milo

Luka

01.09.2020. 21:55

Ajde Djukanoviću prestani više lupetati frazama koje si pokupio po javnom prostoru Evrope,a od kojih nijedna nije sazivela u C.G,a niti u tom zapadnom svetu,osim što se političari vole iza njih skrivati,Popularno je nekog nazivati nacionalistom,kako bi ti ispao prosvjetitelj,a u stvari mafijaš,koji si pokrao svoju zemlju i narod pod krinkom demokracije i svojih evropskih vrednosti.

Moma

01.09.2020. 22:00

Треба цивилизовано преузети власт. Не правити инциденте већ стварати атмосферу поверења. То је једино исправно.

Pravda

01.09.2020. 22:24

Treba da odgovara za sve što je pokrao, za sve što je ugnjetavao, za svu korupciju i omalovažavanje. Treba mu sve oduzeti i dati u dobrotvorne svrhe, a on da radi svaki dan u zatvoru od 6 do 18 sati i taj novac da se da djeci koji nemaju šta da jedu. Lopov i kriminalac!

Ljube

01.09.2020. 23:20

Niti se pita Milo ,niti bilo koji politicar na vrhu bilo koje ," MESNE ZAJEDNICE a ne drzava na Balkanu .Kako ponovo bude odlucio neprijateljski nastojen Zapad ,tako ce i biti .Koga su pripremili ,sta su naumili ,to ce i da bude .Ako budu odlucili ,napravice i dozvolice nemire ,onoliko koliko bude njima u interesu .

Ima Viziju

01.09.2020. 23:21

Njemu je najbitniji prokriminalni pogled na budućnost sa jasnim zadacima da pothrani džepove i sujetu svoju bolesnu koja ga kroz život vodila misleći da je on Nešto posebno. Ni na pamet mu ne pada da je u stvari on samo prašina. Čestitam braći pobjedu i ovom prilikom ću citirati Petra Kočića: Ko iskreno i strasno ljubi istinu, slobodu i otadžbinu, slobodan je i neustrašiv kao Bog, a prezren i gladan kao pas. Pozdrav braći iz Republike Srpske

Nikola

02.09.2020. 02:14

za 30 godina nisi uspeo da zavadis dva oka u glavi,dva brata da posvadjas dva brata od iste krvi Hristove,Pravoslavne...i nikada neces Cestitam narodu u Crnoj Gori oslobodjenje od umisljenog mesije,zelim im napredak,mir i slogu sa svim manjinama i vecnu ljubav sa bracom Srbima nas predsednik kaze da mi nemamo nikog preceg od Crne Gore,i istina je ,zaista...i nemamo A ovaj nas je prodao za kokain...bagra Zivi bili braco i sestre

Ljuba

02.09.2020. 04:29

Čovek, licemer i pokvarenjak, priča prazne priče. Živi u svom svetu i misli da lažima i prevarama može, dok je živ, za nos vući narod Crne Gore. Vreme je da odgovara, zajedno sa svojim pajtosima, za svo zlo koje su prosuli po Crnoj Gori.

Nebojša

02.09.2020. 07:30

Teoretske sanse nema da on preda vlast mirno i tamo tek predstoje maltretiranja, zastrasivanja, premlacivanja i ubijanja ljudi od strane mafije kojoj je na celu sam Djukanovic. Ovo je njima pitanje slobode i imovine, jer samo ako mafija upravlja tomtzv drzavom Crnom Gotomoni mogu sacuvati slobodu i imovinu, jer ako dopuste promenu vlasti a pogotovo MUP, ANB, tuzilastva, oni znaju a zna Djukanovic da onda krece krvavi lavirint uklanjanje svedoka njihove pljacke i zlocina

SS

02.09.2020. 07:44

...koja si ti baroncina....hvala bogu najzad i ti da odsviras svoje....a ovi da su pametni da te zatvore i vrate sve sto si pokrao od naroda.

Vladotimor

02.09.2020. 12:00

Нису проблем евроатлантске интеграције и европска оријентација... Проблем је ако то жели један човјек и неколико његових послушника а не народ којег би требао представљати.