STEVAN KATIĆ: Herceg Novi je primer osvajanja slobode

V. V.

31. 08. 2020. u 16:26

- VERUJEM da će nova vlast, izabrana voljom većine naroda, imati znanje i snagu da Crnu Goru uvede u doba slobode, jednakosti i vladavine prava, učini je zemljom sa međunarodnim ugledom i kredibilitetom, u kojoj se živi u miru i blagostanju - poručio je predsednik hercegnovske Opštine Stevan Katić.

СТЕВАН КАТИЋ: Херцег Нови је пример освајања слободе

Foto: V. V.

On je svim građankama i građanima Crne Gore čestitao "istorijski moment - prvu demokratsku smenu državne vlasti i osvajanje slobode."

U Katićevom obraćanju navedeno je i da se Crna Gora  odlučila za promene i "olovkom zacrtala bolje sutra za sve nas."

- Ovo je pobeda za sve građane naše zemlje, ma koji broj da su juče zaokružili, jer ona znači svetliju, sigurnu budućnost naše dece i očuvanje vrednosti koje su ugrađene u temelj Crne Gore. Posebno smo ponosni i srećni što je upravo Herceg Novi bio pravi primer celoj Crnoj Gori kako se pošteno, domaćinski upravlja i ostvaruju rezultati na korist svih građana, bez razlika i podela, poručio je Katić.

Na juče završenim parlamentarnim izborima koalicija "Za budućnost Crne Gore" u Herceg Novom, jedinom gradu dobitniku ordena Svetog Save, osvojila je 8 212 glasova, a koalicija "Mir je naša nacija" na čijoj je listi Katić na četvrtoj poziciji 3877  od ukupno  18 998  punoletnih Novljana. Koalicija "Crno na belo" zaslužila je poverenje 1143 Novljana. DPS je imala 4628 glasova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna