DOKAZ MAHINACIJA DPS-a NA IZBORIMA: U Rožajama naglo "skočila" izlaznost u poslednjem satu, Abazović upozorava na krađu

Novosti online

30. 08. 2020. u 20:59

U IZBORNI štab platforme "Crno na belo" stigli su predstavnici ove koalicije koji su učestvovali na današnjim izborima.

ДОКАЗ МАХИНАЦИЈА ДПС-а НА ИЗБОРИМА: У Рожајама нагло скочила излазност у последњем сату, Абазовић упозорава на крађу

Foto: D. Milovanović

Tu je predsednik URA-e i nosilac liste Dritan Abazović, Srđa Pavićević iz Saveza građana Civis, te nekolicina potpisnika - nezavisnih intelektualaca ove platforme.

Oni su poručili da bi mogli biti najveće iznenađenje ovih izbora.

Iz URA-e su istakli da neće potpisati zapisnike sa biračkih mesta gde su uočene nepravilnosti, te da se to posebno odnosi na Rožaje.

Razlog tome je što je u poslednjem satu glasanja, od 19 do 20 sati, u toj opštini naglo porasla izlaznost što nije bio slučaj na prethodnim izborima .

- To je pokazatelj izbornih mahinacija i DPS inžinjerninga na izborima - kazali su iz URA-e.

Prve izjave nakon zatvaranja biračkih mjesta možemo očekivati oko 21 čas. Platformu "Crno na belo" čine Građanski pokret URA, Savez građana Civis, Bokeški forum, Stranka pravde i pomirenja i nezavisni intelektualci.

(Vijesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (10)